Zoe Saldana detaliaza filmarile emotionante de la Guardians of the Galaxy Vol. 3

Zoe Saldana detaliaza filmarile emotionante de la Guardians of the Galaxy Vol. 3

Gardienii Galaxiei Vol. 3 este in plina desfasurare, deoarece filmarile sunt in plina desfasurare, dar nu au fost lipsite de provocari, una dintre vedetele filmului impartasind experienta sa din timpul filmarilor de pana acum, numind-o „dulce-amara”.

Zoe Saldana, care o interpreteaza pe Gamora in MCU, a vorbit cu Empire Magazine, dupa cum a relatat Slash Film, despre filmarile la pelicula care va vedea personajul ei revenind din nou dupa o concluzie incerta in Avengers: Endgame.

Saldana a explicat ca povestea pentru personajul care va continua in Guardians of the Galaxy Vol. 3 este „frumoasa” si plina de emotii, ceea ce se poate vedea pe platoul de filmare.

„Este dulce-amarui; dupa atatia ani in care m-am plans de acel machiaj verde, ma trezesc deja nostalgic dupa el. Este multa melancolie aici, dar si mandrie ca am realizat ceva maret. James Gunn a scris o poveste frumoasa, care ne face sa ne emotionam chiar si in timp ce o filmam.”

Via Empire Magazine

Regizorul James Gunn a impartasit deschis faptul ca acest al treilea film pentru Gardienii va actiona ca un final al trilogiei si ca un adio pentru unii membri ai distributiei principale. Nu este clar daca Gamora va fi unul dintre aceste nume, desi mai exista inca o tona de crestere pentru experienta personajului inainte ca povestea ei sa se incheie dupa evenimentele din Endgame.

Gamora s-a incheiat Endgame ca un personaj fara nicio amintire despre Peter Quill sau despre ceilalti Gardieni, din cauza mortii ei in Razboiul infinitului inainte de a se intoarce prin intermediul unei calatorii in timp pentru filmul urmator.

„Oh, Doamne, da. A inceput ca o razboinica care voia sa scape de o relatie parentala foarte toxica, apoi ii gaseste pe Gardieni, care sunt si ei disfunctionali, dar sunt in regula. invata multe si isi gaseste un scop mai mare. Apoi vine tatal ei si da totul peste cap. Ea moare, este readusa la viata, dar nu este ea. Cred ca Gamora e putin confuza, trebuie sa spun! Dar James [Gunn] a tesut aceasta poveste minunata in jurul personajului si al fiecarui personaj din acest al treilea film.”

Via Slash Film

Similar Posts