Zoe SaldaГ±a va conduce cel mai nou serial al lui Taylor Sheridan la Paramount+.

Zoe SaldaГ±a va conduce cel mai nou serial al lui Taylor Sheridan la Paramount+.

Zoe SaldaГ±a a semnat pentru a juca si a fi protagonista si producatoarea executiva a celui mai nou serial original al Paramount+. Lioness, care vine de la Taylor Sheridan, baiatul de aur al Paramount, mintea din spatele unor seriale precum Yellowstone si Primarul din Kingstown. Nicole Kidman este producatoarea executiva a serialului prin intermediul companiei sale de productie, Blossom Films, iar filmarile vor incepe in iunie, cu Tom Brady (NOS4A2, Colony), atat scriind, cat si in calitate de director de emisiune.

Lioness urmareste programul CIA cu acelasi nume, iar SaldaГ±a il interpreteaza pe Joe, seful de statie al programului. Ea supravegheaza grupul militar sub acoperire in misiunea lor de a dobori unii dintre cei mai periculosi teroristi din lume. Programul Lioness al CIA a fost creat pentru a respecta obiceiurile locale din tarile din Orientul Mijlociu, prin faptul ca soldatii de sex feminin cautau femei locale, spre deosebire de recrutii de sex masculin.

Brady a avut urmatoarele de spus despre serial si despre colaborarea cu Sheridan:

„Sunt un mare fan al operei lui Taylor Sheridan si sunt onorat sa il ajut sa spuna urmatoarea sa poveste uimitoare cu „Lioness”. Taylor a creat un thriller de spionaj global epic si captivant, centrat pe un grup de femei complexe si puternice, si nu-mi pot imagina pe nimeni mai potrivit pentru a ajuta la aducerea la viata a acestor personaje decat colegele producatoare executive Nicole Kidman si Zoe SaldaГ±a.”

in schimb, Sheridan este unul dintre cele mai bune nume din televiziune, colaborand recent cu Paramount+ pentru a dezvolta The Mayor of Kingstown (Primarul din Kingstown). El a fost nominalizat la premiul Oscar in 2016 pentru scenariul sau din Hell or High Water. Sheridan a scris, de asemenea, scenariile pentru Sicario si continuarea acestuia, Those Who Wish Me Dead, si Wind River, dupa ce le-a regizat pe ultimele doua. Poate ca este cel mai bine cunoscut publicului modern pentru munca sa la Yellowstone, in care joaca Kevin Costner.

‘A Quiet Place III’ se afla la inceput de dezvoltare si stabileste lansarea in 2025

Detaliile despre complot sunt tacute in acest moment.

Similar Posts