Zendaya Josh O'Connor se alatura urmatorului film al lui Luca Guadagnino

Zendaya Josh O’Connor se alatura urmatorului film al lui Luca Guadagnino, Challengers

Conform buletinului informativ Puck al lui Matt Belloni, aclamatul regizor Luca Guadagnino a gasit distributia centrala pentru drama sa sportiva romantica, Challengers. Zendaya, Josh O’Connor si Mike Faist s-au alaturat filmului, care o va urmari pe Tashi (Zendaya), o profesionista de tenis care acum joaca rolul de instructor. Dupa ce l-a impins pe sotul ei (Faist) sa devina o legenda a tenisului, ea il forteaza sa participe la evenimentul umil „challenger”, unde unul dintre adversarii sai este fostul sau cel mai bun prieten si fostul iubit al lui Tashi, Patrick (O’Connor). Filmul este asteptat sa inceapa productia in aceasta primavara pe Coasta de Est.

Scenariul pentru Challengers va fi scris de dramaturgul si romancierul Justin Kuritzkes, iar Amy Pascal va produce drama. Gaudagnino lucreaza la mai multe proiecte viitoare, pe langa Challengers, inclusiv filmul horror-romantic All the Bones cu Timothee Chalamet si Taylor Russell, precum si un film biografic despre Audrey Hepburn, cu Rooney Mara in rolul principal. Nu se stiu prea multe despre complotul niciunuia dintre viitoarele proiecte ale cineastului italian.

Zendaya se ridica rapid ca una dintre cele mai de succes tinere actrite ale timpului nostru, jucand in prezent in serialul HBO Euphoria in rolul lui Rue Bennet, castigator al premiului Emmy, alaturi de o aparitie recenta in rolul lui Michelle Jones in Marvel’s Spider-Man: No Way Homesi un rol principal in filmul lui Denis Villeneuve Dune. De asemenea, ea urmeaza sa apara in continuarea gigantului science-fiction, alaturi de noul ei rol in Challengers, iar recent a aparut si intr-o reclama la Super Bowl pentru Squarespace, in regia lui Ultima noapte in Soho de Edgar Wright.

O’Connor, care este cunoscut pentru rolul principal din mai multe sezoane ale serialului Netflix The Crown, precum si God’s Own Country, urmeaza sa joace in viitorul film istoric de dragoste The History of Sound (Istoria sunetului). Faist, care tocmai a jucat in reimaginarea din 2021 a musicalului clasic de Steven Spielberg West Side Story, urmeaza sa apara in Pinball: The Man Who Saved the Game (Omul care a salvat jocul). Nu exista alte detalii de distributie pentru Challengers nu au fost publicate.

‘The Crown’ il adauga pe Humayun Saeed in rolul doctorului Hasnat Khan, prietenul printesei Diana

Starul de cinema pakistanez se alatura lui Elizabeth Debicki, anuntata anterior, in rolul Printesei Diana.

Similar Posts