Wes Ball regizeaza filmul Harbinger

Wes Ball regizeaza filmul Harbinger, bazat pe seria de benzi desenate Valiant

Deadline anunta ca regizorul Wes Ball a semnat pentru a regiza o adaptare a seriei de benzi desenate Valiant Comic’s Harbinger pentru Paramount Pictures.

Desenul de benzi desenate este plasat intr-o lume in care exista o rasa de supraoameni evoluati cunoscuti sub numele de Harbingers. Unul dintre cei mai puternici Harbingers ii recruteaza si ii antreneaza pe altii pentru a face parte din armata sa privata, pentru a-si indeplini obiectivul de a cuceri lumea. Un tanar harbingher, Peter Stanchek, isi uneste fortele cu un grup de rezistenta de harbingeri pentru a riposta si a salva lumea.

The Harbinger a fost creata la Valiant Comics de Jim Shooter si David Lapham, Shooter scriind, iar Lapham realizand desenele. Seria de benzi desenate a inceput in 1992 si a durat pana in 1995, iar in 2012 a fost relansata cu un nou scriitor si artist, iar aceasta serie a durat pana in 2014.

Ball este cel mai bine cunoscut ca regizor pentru munca sa in serialul Maze Runner trilogie. Ball a fost regizor la toate cele trei filme din adaptarea trilogiei distopice pentru tineri adulti, in care joaca Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster si Giancarlo Esposito. Ball va regiza, de asemenea, atat o adaptare a romanului grafic al lui David Peterson Mouse Guard cat si urmatorul reboot al serialului Planeta maimutelor franciza. El este, de asemenea, co-scenarist al ultimului film.

Aceasta adaptare a Harbinger este scrisa de Andrew Lanham. Lanham este cunoscut mai ales pentru ca a co-scris recentul film al studiourilor Marvel Studios Shang-Chi si legenda celor zece inele (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings). De asemenea, el a co-scris drama judiciara din 2019 Just Mercy, in care joaca Michael B. Jordan si Jamie Foxx.

Ball si Joe Hartwick Jr. va produce filmul pentru Oddball Entertainment, in timp ce Neal Moritz si Toby Jaffe vor fi producatorii filmului pentru Original Film, iar Dan Mintz va produce pentru Valiant Entertainment.

A Harbinger adaptare cinematografica a fost in diferite stadii de dezvoltare cu diferite companii de-a lungul anilor, inca din 2015, sub egida Sony. in diferite momente, nume precum O’Brien, Noah Centineo si Beanie Feldstein au fost raportate ca fiind in discutii pentru roluri in proiect, dar fara ca nimeni sa semneze vreodata. in prezent, Paramount nu a luat legatura cu niciun talent pentru acest proiect de cand a obtinut drepturile asupra benzii desenate. De asemenea, merita mentionat faptul ca in universul Valiant Comics Harbinger are loc in acelasi univers ca si Bloodshot, care a primit o adaptare in 2020 cu Vin Diesel in rolul principal. Cu toate acestea, nu se stie in acest moment daca exista planuri de a prezenta un crossover intre cele doua filme.

Noul film „Planeta maimutelor” il are ca regizor pe Wes Ball, regizorul filmului „The Maze Runner

Disney are acum un cuvant de spus in ceea ce priveste directia in care se indreapta saga „Planeta maimutelor”, iar acest lucru ar putea avea rezultate interesante.

Similar Posts