Walt Disney World face progrese pe noul Tron Coaster

Walt Disney World face progrese pe noul Tron Coaster, oferind calatorilor de pe People Mover o priveliste minunata

Renovarile la Disney World nu sunt o noutate. Aproape intotdeauna se fac imbunatatiri la o atractie existenta sau se construieste o noua atractie. Iar in aceste zile, fanii au si mai multe motive sa se entuziasmeze pentru mult asteptata Tron roller coaster al parcului – pentru ca, daca va plimbati cu PeopleMover, exista o sansa sa vedeti cu ochii vostri cum se construieste.

Roller coaster-ul Tron Lightcycle Power Run din Magic Kingdom este una dintre cele mai asteptate atractii viitoare de la Disney World, iar debutul sau se pregateste de ani de zile. A inregistrat unele intarzieri nefericite, dar nu neasteptate, in constructie din cauza pandemiei. Se pare insa ca asteptarea se apropie in sfarsit de sfarsit, deoarece oaspetii, precum utilizatorul Twitter BelloKevy, care calatoresc in jurul parcului, pot acum sa vada cu claritate coasterul. si arata intr-adevar grozav:

Vezi mai mult

Viitorul amplasament al coasterului a fost intotdeauna vizibil din PeopleMover in Tomorrowland. Dar acea atractie a fost inchisa pentru renovare timp de mai multe luni, chiar si dupa redeschiderea Disney World in 2020. Chiar si dupa ce a fost repus in functiune si oaspetii au putut sa intrezareasca santierul, exista inca o schela care bloca o mare parte din progres din vedere.

Acum, dupa ce schela a disparut si a fost ridicat un baldachin, WDW News Daily a putut impartasi cateva fotografii de aproape despre cum se prezinta atractia. Acest lucru se adauga altor fani care au impartasit unele dintre primele imagini ale calatoriei prin videoclipuri si fotografii pe Twitter.

in 2018, au existat zvonuri potrivit carora unele atractii Disney World vor fi inchise temporar pentru a face posibila constructia noii atractii. Initial, aceasta a fost planificata sa se deschida in 2021, ca parte a celebrarii celei de-a 50-a aniversari a Disney World. La inceputul anului trecut, constructia atractiei parea sa inceteze, ceea ce i-a lasat pe unii fani sa se intrebe cat de mult se va intinde intarzierea. Desi nu exista nicio veste oficiala cu privire la momentul in care se va deschide atractia, acest progres este cu siguranta promitator.

Daca sunteti un pasionat al parcurilor de distractii, progresul semnificativ al Lightcycle Power Run ar trebui sa fie interesant. Se pare ca ar putea sfarsi prin a fi una dintre cele mai palpitante atractii din parcul de distractii – designul sau futurist se potriveste perfect cu estetica filmului stiintifico-fantastic si a filmului ulterior Tron care l-au inspirat.

Noua cursa pare sa se bazeze si ea pe cea existenta Tron existent la Shanghai Disneyland. Acea atractie ii pune pe oaspeti pe motociclete luminoase si ii trimite in viteza printr-un tunel de lumina care seamana izbitor de mult cu grila iconica a computerului din seria de filme. Avand in vedere toate aceste lucruri, pana la finalizarea cursei, s-ar putea ca aceasta sa ajunga sa fie una dintre atractiile care nu pot lipsi de la Magic Kingdom.

Similar Posts