Video The Skywalker Saga dezvaluie noi moduri de oua de Paste

Video The Skywalker Saga dezvaluie noi moduri de oua de Paste

Warner Bros. Games a publicat o imagine din culisele mult-asteptatului lor viitor joc de LEGO Star Wars: The Skywalker Saga joc video. Videoclipul de prezentare prezinta clipuri de interviu cu echipa din spatele magiei jocului si detaliaza modul in care intentioneaza sa faca acest LEGO Star Wars cea mai buna editie de pana acum. Jocul urmeaza sa fie lansat pe 5 aprilie.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga este o repovestire a saga cinematografica cu o nota de umor proprie companiei. Noile adaugiri la aceasta saga LEGO vor include o noua perspectiva la persoana a treia, noi mecanici de lupta, care au fost prezentate intens in videoclip, precum si alte moduri preferate de fani din ouale de Paste. Aceste moduri includ clasicul „Mumble Mode”, care se gaseste in alte jocuri clasice LEGO Star Wars, in care face ca personajele sa mormaie replicile in loc sa le rosteasca. Cel de-al doilea este „Pew Pew Mode”, unde efectele sonore ale blasterului si ale sabiei laser sunt inlocuite cu oameni care vorbesc efectele in locul lor – este la fel de amuzant pe cat pare.

Asadar, la ce altceva se mai pot astepta fanii de la lansarea jocului? Cei care au precomandat jocul in format digital se pot astepta sa primeasca bunatati precum accesul anticipat la Trooper Character Pack. Jucatorii care au achizitionat Character Collection, care include toate cele sapte pachete de personaje disponibile, vor avea acces la Trooper Pack la o luna de la lansare; acesta poate fi cumparat si separat.

Mai exista un alt avantaj pentru a cumpara jocul in format digital, deoarece versiunea respectiva a jocului va include Obi-Wan Kenobi clasic ca personaj jucabil; aceasta este singura modalitate de a obtine personajul, deoarece nu exista o optiune de achizitie independenta. Nu in ultimul rand, cei care opteaza sa cumpere editia fizica Deluxe Edition a jocului vor include un LEGO Star Wars minifigurina lui Luke Skywalker cu lapte albastru, pentru ca de ce nu.

Seria plina de umor a LEGO se bazeaza pe populara serie de filme de science-fiction si opera spatiala creata de George Lucas in 1977. Originalul Star Wars trilogie urmareste personajele familiare ale lui Luke Skywalker, Han Solo si Printesa Leia in incercarea lor de a se razvrati impotriva si de a dobori maleficul Imperiu Galactic condus de Sith. A devenit un succes fenomenal si un film preferat de fani care a traversat generatii. Franciza a continuat sa adauge si trilogii prequel si sequel. Puteti vedea toate filmele din saga si seriile derivate, cum ar fi Mandalorianul si Cartea lui Boba Fett, acum pe Disney+.

Fanii se pot astepta la LEGO Star Wars: Saga Skywalker sa fie lansat pe 5 aprilie pentru platformele Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch si PC.

Puteti viziona intreaga prezentare din culisele Warner Bros. Games in videoclipul de mai jos:

Noul „LEGO Star Wars Holiday Special” va fi disponibil pe Disney+ in luna noiembrie a acestui an

O zi a vietii fericita tuturor!

Similar Posts