Video Fistful of Vengeance arata un film care foloseste o camera robotica pentru a filma o lupta

Video Fistful of Vengeance arata un film care foloseste o camera robotica pentru a filma o lupta

Netflix’s Fistful of Vengeance, continuarea de lung metraj a serialului de succes Wu Assassins, a fost lansat la nivel mondial pe platforma pe 17 februarie. Acesta il urmareste pe asasinul cu superputeri Kai, interpretat de Iko Uwais, in timp ce traverseaza lumea, din Chinatown din San Francisco pana in Thailanda, in cautarea razbunarii dupa moartea unei persoane dragi. Filmul a fost laudat indelung pentru secventele grandioase si rapide de arte martiale, cu o camera de filmat care se plonjeaza si se scufunda intre luptatori, dandu-le forta si farmec. Dar exista o poveste surprinzatoare de inalta tehnologie in spatele modului in care au fost filmate aceste secvente – pentru ca, in mod realist, nici macar cel mai rapid operator de filmare cu o camera de filmat nu ar obtine acelasi efect cu o camera de filmat permanenta.

Regizorul Roel Reine, mintea prolifica din spatele a zeci de drame pline de actiune, a dezvaluit in exclusivitate pentru Collider metoda din spatele nebuniei, deschizandu-si ochii asupra provocarilor cu care s-a confruntat echipa de productie pentru a aduce viziunea sa frenetica pe ecran. „Mereu caut lucruri pe care nu le-am mai vazut pana acum si cat de misto ar fi sa am o camera de filmat care sa se miste la fel de repede ca [starul] Iko Uwais in mijlocul luptei”, ne-a spus el. „Asa ca m-am dus la casa de inchirieri de camere Bolt din Bangkok si le-am spus ca vreau sa fac o filmare de 3 minute in miscare cu bratul robotului Bolt in mijlocul unei lupte.” Bolt este exact asa cum il descrie regizorul: un brat robotizat pe pista pe care il programezi pentru a efectua toate manevrele rapide necesare unei secvente.

Care este problema? De obicei, operatorii Bolt programeaza maximum zece miscari pe care bratul trebuie sa le execute intr-o anumita scena – mult mai putin decat te-ai astepta de la o secventa completa de trei minute. Dar efectul, pe care il puteti vedea in acest clip de pe Netflix Geeked, este destul de remarcabil, plasandu-ne chiar in mijlocul actiunii. „Sunt atat de mandru de cum arata rezultatul final”, a declarat regizorul.

Fistul razbunarii, care ii are in rolurile principale si pe Lewis Tan, Lawrence Kao si Pearl Thusi, este difuzat acum pe Netflix. Urmariti clipul complet mai jos:

si iata si sinopsisul oficial pentru Pumnul razbunarii (Fistful of Vengeance):

„Asasinul cu superputeri Kai si prietenii Lu Xin si Tommy urmaresc un ucigas din cartierul chinezesc din San Francisco pana in Thailanda pentru a razbuna moartea unei persoane dragi. Dar vanatoarea lor ii incurca in curand cu vechi dusmani, un miliardar misterios si o forta mistica straveche, hotarata sa cucereasca lumea. Iko Uwais (The Raid) joaca alaturi de Lewis Tan (Mortal Kombat), Lawrence Kao (Max Steel) si Pearl Thusi (Regina Sono) in acest film de actiune cu arte martiale, rapid si furios.”

Clasament al listei de filme originale Netflix 2022: De la „The Adam Project” la „The Gray Man

Suntem cu ochii pe aceste lansari Netflix in asteptare.

Similar Posts