ViacomCBS se rebranduieste oficial ca Paramount

ViacomCBS se rebranduieste oficial ca Paramount

Superiorii au dorit sa adopte un nume mai usor de recunoscut la nivel global.

ViacomCBS nu mai exista. La doi ani dupa ce a fuzionat pentru a deveni o supercompanie media globala, conglomeratul multinational isi schimba numele pentru a reprezenta mai bine marca sa globala. incepand cu 16 februarie, compania va fi cunoscuta pur si simplu ca Paramount si se va tranzactiona pe NASDAQ sub numele de PARAA (actiuni ordinare de clasa A), PARA (actiuni ordinare de clasa B) si PARAP (actiuni preferentiale) incepand cu 17 februarie.

Paramount si-a anuntat schimbarea numelui la nivel intern prin intermediul unui memoriu adresat angajatilor de catre presedintele Shari Redstone si presedintele-director general Bob Bakish. Vestea a aparut in momentul in care compania se pregatea pentru o prezentare de trei ore pentru investitori cu privire la planurile de globalizare a Paramount+ si la extinderea generala a activitatii in strainatate. De asemenea, aceasta vine dupa ce compania a raportat ca 56 de milioane de utilizatori aveau abonamente platite la cel putin una dintre platformele lor de streaming in 2021.

in memoriu, Redstone si Backish au discutat despre rationamentul din spatele schimbarii, marcand-o ca fiind un apel catre clientii din intreaga lume:

Ca Paramount, numele nostru va reflecta cine suntem, ce aspiram sa fim si tot ceea ce reprezentam. Acesta va contribui la avansarea strategiei noastre de a ne valorifica toata puterea si amploarea in construirea afacerilor de maine. si va surprinde puterea colectiva a activelor noastre globale, de la marcile noastre uimitoare – CBS, Showtime, MTV, Comedy Central, BET, Nickelodeon, Smithsonian, Paramount Pictures, Paramount+, Pluto TV si multe altele – pana la acoperirea noastra globala si audientele noastre diverse. Toate acestea se adauga la faptul ca Paramount este cea mai importanta casa si producator al celui mai bun continut din lume.

Comcast si ViacomCBS lanseaza SkyShowtime, o intreprindere comuna de streaming in Europa

Cei doi giganti media se asociaza pentru a aduce un nou serviciu de streaming in gospodariile europene.

Similar Posts