Vezi reactia exagerata a publicului din Death On The Nile la o scena deja iconica a lui Gal Gadot

Vezi reactia exagerata a publicului din Death On The Nile la o scena deja iconica a lui Gal Gadot

Cand Kenneth Branagh l-a readus pe marele detectiv Hercule Poirot, marele detectiv al Agathei Christie, pe marele ecran, in urma cu cinci ani, in Crima in Orient Express filmul a fost un succes solid si a fost rapid dat unda verde unei continuari. Acum, cinci ani mai tarziu si dupa multe amanari, nu toate legate de pandemie , Moartea pe Nil a sosit in sfarsit si, desi ne-am putea astepta ca unii fani sa fie entuziasmati, un public are o reactie neobisnuit de exuberanta.

Un videoclip care devine viral pe Twitter arata un public care urmareste filmul in timpul unei scene care a fost prezentata in multe dintre trailerele si promotiile filmului, in care Gal Gadot remarca faptul ca au suficienta sampanie la bordul vasului „cat sa umple Nilul”. Livrarea replicii a devenit un meme in sine in timpul de cand a fost prezentata pentru prima data, iar acest public se pare ca a fost atat de absorbit de ea incat atunci cand ea pronunta replica isi pierde absolut mintile. Priviti.

reactia publicului ma trimite absolut… tabara de distractie pura!!! pic.twitter.com/zhImwnqKWTFebruarie 10, 2022

Vezi mai multe

Este greu de argumentat ca livrarea replicii nu este… grozava. Gal Gadot este bine in film si la fel si restul distributiei in cea mai mare parte, dar aceasta replica este o exceptie. Este proasta pana la punctul in care este un soc ca a fost lasata in film si chiar mai socant ca a fost folosita pentru a promova filmul. Avand in vedere ca cele mai recente promotii par sa fi incercat sa ascunda faptul ca Armie Hammer apare in film, este posibil ca aceasta replica sa fi fost necesara, deoarece este unul dintre putinele momente in care Gadot apare pe ecran fara Hammer, in timp ce joaca rolul unui cuplu casatorit.

Cu toate acestea, pare o reactie putin exagerata. Suna ca si cum publicul de la o proiectie de la miezul noptii a filmului The Rocky Horror Picture Show. Videoclipul original provine de la o proiectie a filmului in Brazilia, de unde si subtitrarile in portugheza de pe ecran in timpul filmului. Poate ca meme-urile virale din jurul replicii a fost o afacere deosebit de mare jos in Brazilia, ceea ce explica reactia uriasa. Sau poate ca asa suna in mod normal cinematografele din Brazilia. Culturile sunt diferite.

Pe de o parte, trebuie sa spun ca, dupa ce am vazut Death on the Nile, ca nimic din film nu este atat de ridicol ca aceasta singura replica din film. Exista o anumita cantitate de suspendare a neincrederii si o realitate sporita care vine cu orice politist, dar, in rest, replicile sunt destul de clare. Este o poveste politista amuzanta, cu o galerie impresionanta de personaje necinstite. Unii dintre ei sunt mai raufacatori decat altii.

Dar cine stie. Poate ca alti fani ai meme-ului viral vor merge sa vada Moarte pe Nil doar pentru a o vedea pe Gal Gadot pronuntand aceasta replica pe ecran, iar totul va contribui la transformarea filmului intr-un succes de box office. Avand in vedere cat de mult au avut de suferit dramele traditionale in cinematografe in ultimele luni, orice lucru mic ajuta.

Similar Posts