Vedetele din "Texas Chainsaw Massacre" vorbesc despre sange

Vedetele din „Texas Chainsaw Massacre” vorbesc despre sange, mate si rahat fals

Vinerea aceasta are loc lansarea filmului Texas Chainsaw Massacre pe Netflix, al noualea episod din lunga franciza de groaza care a debutat cu clasicul din toate timpurile al lui Tobe Hooper in 1974.

Urmand sablonul stabilit de reinventarea de mare succes a lui David Gordon Green a Halloween, filmul lui David Blue Garcia actioneaza ca o continuare directa a primului film, reluand aproape o jumatate de secol dupa ce Leatherface a terorizat pentru prima data un grup de tineri cu spirit liber in padurile din statul sau natal.

Chiar daca suntem abia la jumatatea lunii februarie, deja se poate spune cu siguranta ca Texas Chainsaw Massacre este, fara indoiala, unul dintre cele mai sangeroase lucruri pe care le veti vedea anul acesta, cu tot felul de dezmembrari macabre, decapitari si tot felul de crime scarboase imprastiate pe tot ecranul.

in timpul unui eveniment de presa gazduit de Netflix, We Got This Covered a avut ocazia sa le intrebe pe vedetele Elsie Fisher si Sarah Yarkin daca au existat momente in timpul productiei in care s-au intrebat vreodata cum de au ajuns sa stea pe platou acoperite de sange, mate, mate, maruntaie si toate celelalte. in mod nesurprinzator, Fisher a raspuns afirmativ.

„A existat un moment grozav pentru mine, cel putin! Practic, dupa scena cu autobuzul in care am fost acoperit de o gramada mare de sange. Dupa aceea, pentru a pastra continuitatea, a trebuit sa fiu insangerata o mare parte din restul filmului. si a fost grozav, pentru ca in fiecare zi, pe platou, intindeau niste saci de gunoi… era plat, iar ei luau un fel de ulcior cu sange fals si il turnau pe el. Ziceau: „Treci pe lespede. intinde-te, intra in sange!”.”.

Yarkin a avut insa un cu totul alt tip de experienta, dupa ce a fost fortata sa-si petreaca o mare parte din timp acoperita cu rahat prefacut in numele distractiei noastre.

„Exista un moment in care o teava de canalizare explodeaza peste mine, iar apoi, pentru tot restul filmului, sunt acoperit de rahat. Asa ca, jumatate din timp era facut astfel incat sa poata muri maro, iar cealalta jumatate din timp… sau cea mai mare parte de fapt… minunatii, minunatii nostri artisti de machiaj faceau un lot de fulgi de ovaz cu aroma de ciocolata si ma acopereau cu ei.

Deci, eram coafata si machiata, iar ei faceau sangele, il pictau pe fata si apoi imi dadeau cu rahat pe mine. si am toate aceste poze cu mine intrand in rulota mea si spunand „etichetata pentru o alta zi, acoperita de rahat!”. La un moment dat a trebuit sa fac un selfie in rulota mea si l-am facut acoperit de rahat.”

Veti putea afla daca sacrificiile lui Fisher si Yarkin au meritat in cele din urma cand Texas Chainsaw Massacre are premiera pe Netflix vinerea viitoare, pe 18 februarie.

Similar Posts