Vedetele din "Texas Chainsaw Massacre" vorbesc despre sange

Vedetele din „Texas Chainsaw Massacre” vorbesc despre presiunea de a se alatura unei francize iconice

Publicul s-a obisnuit sa vada fiecare franciza horror notabila reinventata si actualizata cu fiecare generatie care trece, insa Texas Chainsaw Massacre a prezentat in mod deosebit o lista de nume care au ajuns sa se bucure de un succes urias mai tarziu in cariera lor.

Viggo Mortensen, viitorii castigatori ai premiilor Oscar Matthew McConaughey si Renee Zellweger, Jessica Biel, Matt Bomer, Alexandra Daddario si Scott Eastwood sunt cateva dintre fetele celebre care au avut aparitii timpurii intr-o Texas Chainsaw Massacre film, asa ca a fi terorizat de Leatherface poate fi adesea o oportunitate uriasa pentru talentele in ascensiune.

Sarah Yarkin, Elsie Fisher si Nell Hudson spera sa atinga inaltimi similare, iar abonatii Netflix vor putea sa vada trio-ul fugind pentru a-si salva viata atunci cand continuarea directa a lui David Blue Garcia la clasicul original din 1974 va ajunge pe Netflix vinerea aceasta.

inainte de Texas Chainsaw Massacre‘s release, We Got This Covered a avut ocazia sa-i intrebe pe Yarkin, Fisher si Hudson daca au simtit vreo presiune sau greutatea asteptarilor la bordul unei proprietati care exista de aproape o jumatate de secol si care se mandreste cu un numar urias de fani.

Fisher a spus ca nu s-a simtit deloc sub o presiune atat de mare, datorita in mare parte atmosferei create de distributie si echipa de pe platou.

„Da, cred ca exista cu totul multa presiune. Da, doar pentru ca este o franciza foarte iubita. Dar nu stiu. Cred ca vibratiile de pe platou erau atat de relaxate, incat probabil ca a fost putin greu sa tinem cont de asta. Ne-am distrat mai mult doar facandu-l.”

in ceea ce o priveste pe Hudson, ea a recunoscut ca exista o multime de responsabilitati care vin odata cu asumarea rolului de protagonista intr-un film de Texas Chainsaw Massacre mai ales cand propria ei familie a fost confuza in ceea ce priveste modul in care se incadreaza in mitologie.

„Este amuzant ca spui asta. Cand am primit prima data rolul, cred ca nasa mea a fost cea careia i-am spus ca voi juca intr-un Texas Chainsaw reboot. Iar ea a intrebat: „O joci pe Sally Hardesty?”. Pentru ca sunt blonda, iar ea a presupus ca este vorba de un remake al originalului. Asa ca, din fericire, pentru ca nu este asa si pentru ca sunt personaje noi, asta ma scuteste putin de presiune. in sensul ca, stii, incepem noi insine un lucru cu totul nou. Dar, bineinteles, exista un pic de responsabilitate fata de o franciza indragita.”

Yarkin nici macar nu era familiarizat cu catalogul de fond pana cand a fost distribuit in Texas Chainsaw Massacre, dar nu i-a luat mult timp sa isi dea seama ca multi oameni isi pun mari sperante in ultimul capitol.

„Nu-l vazusem pe primul pana cand am primit rolul, pentru ca nu-mi plac filmele de groaza si mi-e frica de lucruri. Asa ca, atunci cand l-am vazut, am zis: ‘Doamne, e multa presiune’. Este un film despre care am auzit toata viata mea. Nu l-am vazut niciodata pentru ca sunt un copil. si apoi, cand l-am vazut, am zis: „E foarte multa presiune”. Nu vreau sa o dau in bara’. Asa ca am simtit multa presiune.”

Dupa noua filme si Texas Chainsaw Massacre ramane la fel de popular ca intotdeauna in randul pasionatilor de gen, un nou set de fani putand fi atras alaturi de sustinatorii de lunga durata atunci cand slasherul plin de sange va ajunge pe Netflix vinerea viitoare, pe 18 februarie.

Similar Posts