Vedetele din 'Encanto' si 'Vampire Diaries' fac echipa pentru un nou thriller horror

Vedetele din ‘Encanto’ si ‘Vampire Diaries’ fac echipa pentru un nou thriller horror

CBS / Warner Bros.

Ce fac Stefan (Paul Wesley) din The Vampire Diaries, si Mirabel (Stephanie Beatriz) din Encanto au in comun? Probabil cateva lucruri, dar la ce ne referim aici este vestea livrata de Deadline ca vor juca impreuna intr-un nou film de groaza, History of Evil (Istoria raului). Filmul va fi difuzat pe AMC’s Shudder ca un original pentru platforma.

Cei doi nu vor fi doar actori pentru film, ci vor fi si producatori executivi. in History of Evil (Istoria raului), o familie este pe fuga si isi gaseste alinarea intr-o casa sigura. Dar, asa cum ar presupune orice fan al filmelor de groaza, casa are un trecut intunecat si infiorator.

Filmarile nu au inceput inca pentru Istoria raului, dar va fi in aceasta primavara. Acesta este produs de XYZ si Two & Two Pictures, lucru pe care Emily Gotto, un vicepresedinte al Shudder se grabeste sa il impartaseasca. Conform Deadline, „Suntem incantati sa lucram cu XYZ si Two & Two Pictures, deoarece continuam sa punem in evidenta povestitorii noi si emergenti in cadrul acestui gen, iar debutul palpitant al lui Bo in film nu face exceptie. Suntem incantati sa avem la bord talente precum Stephanie si Paul pentru a da viata acestor personaje dinamice si asteptam cu nerabdare sa impartasim filmul cu membrii Shudder.”

Babak Anvari si Lucan Toh, regizorul si producatorul de sub Two & Two Pictures, sunt la fel de extaziati. „Suntem incantati sa lucram cu Bo, Stephanie si Paul la acest film de groaza profund terifiant si unic si suntem onorati ca am gasit o casa la Shudder, a carei platforma de ultima ora a continuat sa impinga filmele de gen inainte. Toti cei din aceasta echipa au demonstrat un angajament de a aduce lumii povesti oportune si distractive si nu am putea fi mai incantati sa lucram cu ei.”

Avand in vedere ca filmarile vor incepe in aceasta primavara, nu ar trebui sa ne asteptam ca History of Evil sa ajunga la Shudder prea curand Urmariti acest spatiu pentru alte actualizari.

Similar Posts