Vedeta Friends despre operatiile ei estetice care au scapat de sub control

Vedeta Friends despre operatiile ei estetice care au scapat de sub control

Gregg DeGuire / Getty Images

Prietenii Courteney Cox, care a revenit de curand pe marele ecran in filmul Scream, dezvaluie ca procedurile sale cosmetice au scapat de sub control la un moment dat.

Cox a obtinut o serie de proiecte de succes in ultimele doua decenii, dar niciunul nu i-a inaltat numele la fel de mult ca rolul principal din Friends a facut-o din 1994 pana in 2004. Personajul Monicai Geller este inca un model iconic pentru multe femei de toate varstele din intreaga lume, desi multora dintre ele li se va parea, pe buna dreptate, suprarealist sa vada ca actrita a imbatranit atat de mult de cand a interpretat-o pe bucatareasa cu TOC in cel mai mare serial de comedie din lume.

Desi s-ar putea spune acelasi lucru despre restul distributiei, Cox recunoaste ca obsesia ei pentru injectiile cosmetice si alte operatii de acest gen au facut-o sa arate „foarte ciudat”. Iata ce a declarat starul hollywoodian pe aceasta tema intr-un interviu recent pentru The Sunday Times,

„A fost o perioada in care spuneai: ‘Oh, ma schimb. Arat mai batrana’. si am incercat sa urmaresc asta [tineretea] timp de ani de zile. si nu mi-am dat seama ca, oh s**t, de fapt arat foarte ciudat, cu injectii si facand lucruri pe fata pe care nu le-as face niciodata acum”.

Actrita a explicat, de asemenea, ce a facut-o sa se opreasca, spunand

„As spune ca in ziua in care iti dai seama despre ce vorbeau prietenii tai. Pentru ca oamenii vorbeau despre mine, cred. Dar a fost o perioada in care am zis: ‘Trebuie sa ma opresc’. Asta e o nebunie'”.

Cox spune ca ochiul publicului este intotdeauna un critic dur, dar nu la fel de mult ca propriul ei critic interior. „Examinarea este intensa, dar nu stiu daca ar putea fi mai intensa decat cea pe care mi-o impun eu insumi.”

in cele din urma, ea dezvaluie ca acum este multumita sa „imbatraneasca cu gratie”, dar este in continuare o „tarfa a produselor” cand vine vorba de frumusete.

Similar Posts