Vedeta din Friends

Vedeta din Friends, Matthew Perry, isi va lansa un volum de memorii in 2022

Fotografie realizata de Jason Kempin/Getty Images

Timp de mai bine de un deceniu, Matthew Perry ne-a adus bucurie in inimile noastre pe Friends prin insusi zeul sarcasmului Chandler Bing, insa viata din afara showbizului a fost orice, dar nu a fost deloc blanda cu comediantul. intr-o carte de memorii in curs de aparitie, intitulata Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing (Prieteni, iubiti si marele lucru teribil), Perry ne va face o incursiune in viata sa personala si in lupta cu abuzul de substante.

Perry s-a luptat cu dependenta cel putin inca din primul sau an de activitate pe Prieteni. in anul 2000, actorul american a trebuit sa fie spitalizat din cauza unei inflamatii a pancreasului, care era rezultatul consumului excesiv de alcool. El a declarat ca nu-si aminteste trei ani din perioada in care a jucat in acest serial de comedie foarte popular, undeva intre sezoanele trei si sase.

Cu toate acestea, ceea ce stim despre viata personala a lui Perry provine in mare parte din interviuri imprastiate de-a lungul anilor. De aceea, viitorul volum de memorii va fi o perspectiva noua, mai ales pentru fanii infocati care il urmaresc de ani de zile.

Perry a intrat recent pe Twitter pentru a dezvalui coperta pentru Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing (Prieteni, iubiti si marele lucru teribil), spunand ca este timpul ca oamenii sa auda lucrurile din perspectiva lui. „S-au scris atat de multe despre mine in trecut”, a precizat el. „M-am gandit ca a venit timpul ca oamenii sa auda de la mine. Varfurile au fost inalte, iar coborasurile au fost joase. Dar am trait sa povestesc, chiar daca in unele momente parea ca nu voi trai. si totul se afla aici. imi cer scuze ca nu este o carte pop-up.”

S-au scris atat de multe despre mine in trecut. M-am gandit ca e timpul ca oamenii sa auda de la mine. Varfurile au fost mari, iar minimele au fost mici. Dar am trait pentru a povesti, chiar daca uneori parea ca nu voi trai. si totul este aici. imi cer scuze ca nu este o carte pop-up. pic.twitter.com/q4qYd7Zp6t

Memoriile se vor dovedi, fara indoiala, o lectura interesanta, desi, avand in vedere ca lansarea cartii va avea loc pe 1 noiembrie 2022, ne asteapta o mica asteptare.

Similar Posts