Va ramane Adebayo cu aceasta linie de munca?

Va ramane Adebayo cu aceasta linie de munca?

[Nota redactiei: Urmatoarele randuri contin spoilere pentru sezonul 1 al serialului Peacemaker] Leota Adebayo, interpretata de Danielle Brooks, nu avea nicio intentie sa se alature unei echipe Task Force X care sa lupte cu extraterestrii in Peacemaker. Visul ei era sa conduca un adapost pentru caini si isi traia acest vis pana cand operatiunea a pierdut finantarea si a fost nevoita sa o inchida. Atunci, mama ei, Amanda Waller (Viola Davis), a ales sa foloseasca momentul de slabiciune ca pe o oportunitate.

Asa cum Adebayo ii explica lui Harcourt (Jennifer Holland) in episodul 7, „Stop Dragon My Heart Around”, mama ei si-a dorit intotdeauna sa faca acest tip de munca, iar aceasta a fost ocazia ei de aur. Avand nevoie disperata de un loc de munca, Adebayo a fost de acord sa se alature echipei Proiectului Butterfly, in secret ca persoana din interior a lui Waller, deoarece nu avea incredere in ceilalti membri ai echipei. Nu numai ca Adebayo a ajuns in cele din urma sa afle ca mama ei se insela si ca lucra alaturi de luptatori dedicati si prieteni loiali, dar a capatat si incredere in sine. La inceputul sezonului, Adebayo insista ca nu a fost niciodata menita sa fie acolo, dar apoi, in final, ea intervine atunci cand echipa are cea mai mare nevoie de ea – punandu-si viata in pericol pentru a duce la bun sfarsit misiunea si apoi, de asemenea, expunand manipularea mamei sale asupra detinutilor din Belle Reve.

in timpul unui episod din Collider Ladies Night inregistrat la inceputul sezonului, inainte de lansarea episodului 8, „It’s Cow or Never”, Brooks a luat un moment pentru a aborda starea de spirit a lui Adebayo la finalul misiunii. A fost destul de clar ca Adebayo a fost condus de pasiunea pura de a infiinta acel adapost pentru caini. Desi se pare ca a dezvoltat o pasiune similara pentru aceasta linie de munca, este suficient pentru a o face sa se angajeze sa mearga mai departe?

Iata ce a spus Brooks atunci cand a fost intrebata cum se compara dedicarea lui Adebayo pentru adapostul de caini cu dorinta ei nou descoperita de a-si pune viata in pericol pentru a lupta pentru pace:

„Nu este doar o slujba, chiar daca poate ca a inceput asa pentru ea, dar acelasi mod in care ii place sa aiba grija de animale, de oameni sau de familie, acelasi lucru cred ca descopera cu aceasta noua slujba, este ca nucleul a ceea ce facea inainte este inca in aceasta noua slujba. S-ar putea sa-ti sacrifici viata facand asta [rade], dar tot are grija de oameni si face o lume mai buna. Asa ca sper ca va ramane cu siguranta sa faca acest tip de munca, pentru ca Danielle ar vrea sa ramana sa faca acest tip de munca.”

Acum stim ca Danielle Brooks va continua sa faca acest tip de munca, deoarece Peacemaker a fost reinnoit oficial de HBO Max pentru un al doilea sezon. Dar cum ramane cu Adebayo? Va continua ea sa lucreze ca agent A.R.G.U.S. dupa ce a distrus Task Force X si si-a infuriat mama? Doar timpul ne va spune, dar cu Peacemaker sezonul 2 confirmat, suntem siguri ca vom afla in cele din urma.

Danielle Brooks isi impartaseste sperantele pentru relatia Adebayo/Amanda Waller in sezonul 2 din „Peacemaker

Brooks isi recapituleaza, de asemenea, calatoria ei de la Juilliard la ‘Orange Is the New Black’ si HBO Max.

Similar Posts