Va primi Cartea lui Boba Fett un al doilea sezon?

Va primi Cartea lui Boba Fett un al doilea sezon?

Cartea lui Boba Fett pare sa fie inchisa si inchisa dupa ultimul sau episod chinuitor, lasand geeks din intreaga lume sa ceara mai mult despre legendarul vanator de recompense. La prima vedere, un al doilea sezon pare aproape inevitabil. Cu toate acestea, cu o receptie mixta din partea criticilor si cu reactii mai putin bune din partea fanilor, intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna Lucasfilm si Disney este: „Ce se intampla? Merita?

Cat de mult kilometraj poate Star Wars poate obtine cu adevarat din Boba Fettsi ar trebui sa incerce? Ceea ce a inceput ca o scrisoare de dragoste pentru un personaj iconic a devenit incet-incet o aventura inutila prin ochii unui pistolar imbatranit. in acest fel, moartea lui Boba Fett in mainile lui Sarlacc in 1983 a fost o moarte mai miloasa decat asasinarea personajului de catre cei care s-au ocupat de invierea lui in 2022, oferind servicii pentru fani in detrimentul unei povestiri de calitate.

Nu va vine sa credeti? Aruncati o privire la acest articol care detaliaza unde serialul cade pe linie moarta. Cuvinte mai adevarate nu au fost spuse niciodata, chiar daca sentimentele tale sunt intunecate de nave stralucitoare si monstri spatiali giganti. si asta e problema вЏ¤ totul arata fantastic. Elementele digitale si practice, costumele si piesele de decor sunt de top. Ele ofera o fundatie incredibila pentru ceea ce ar fi trebuit sa fie o serie incredibila, dar, din pacate, greutatea asteptarilor a zdrobit orice sansa de adevarata maretie.

Elementele vizuale au gazduit alegeri ciudate, chiar si pentru Star Wars. The „Mods”, de exemplu вЏ¤ gasca de adolescenti modificati cibernetic a lui Boba Fett вЏ¤ calaresc vespe neon si fac miscari de invartire atunci cand nu ar trebui sa o faca. Acest lucru nu este o surpriza daca ne gandim ca Robert Rodriguez, cunoscut mai ales pentru Spy Kids si Machete seria, a regizat trei dintre cele sapte episoade, dand tonul pentru cea mai mare parte a seriei.

Asta nu inseamna ca Rodriguez este un regizor rau. El a fost cel care l-a introdus pe Boba Fett in cel de-al doilea sezon al serialului The Mandalorian, si este un topitor de minti. Dar, din punct de vedere estetic, regizorii au stilurile lor, inclusiv Rodriguez, si Cartea lui Boba Fett sufera din aceasta cauza.

Cu luptele terminate si cu puterea echilibrata, Boba Fett nu mai are prea multe de realizat la finalul povestii sale. in calitate de Daimyo de Mos Espa, are tot ce i-ar fi trebuit vreodata si si-a pierdut in acest proces marginea sa rece si dura. Cel mai bun exemplu in acest sens este Capitolul 5: intoarcerea mandalorianului, care aparent este o alta intrare in povestea lui Din Djarin. Timp de un intreg episod, nu exista niciun Boba Fett in Boba Fett вЏ¤ ceea ce nu este doar o problema, ci si o tradare. Mai ales cand acel episod este cel mai bun din intreaga serie.

Totusi, el pune in lumina un fapt irefutabil: Mandalorianul este ceea ce Boba Fett trebuia sa fie. De ce sa le oferim fanilor Boba Fett asa cum il stiau ei, cand aveau deja inlocuitorul sau? Mando este Boba din aceasta generatie si nu a existat niciodata o lume in care cei doi sa poata exista impreuna in mod melancolic.

Dar va exista un al doilea sezon? Ei bine… probabil.

Cel mai probabil este o rotatie intre Cartea lui Boba Fett si The Mandalorian. Cu The Mandalorian’s sezonul al treilea va aparea in cursul acestui an, sansele sunt in favoarea aparitiei lui Boba pentru a-l ajuta pe cel mai mare tata al galaxiei.

O alta intrare in Cartea lui Boba Fett nu a fost anuntata oficial, desi pare inevitabil ca ii vom vedea din nou pe Boba si compania foarte curand. Pana atunci, nu ne ramane decat sa speram ca lui Boba Fett i se va acorda in cele din urma respectul pe care l-a cerut intotdeauna.

Similar Posts