Va fi Aquaman si Regatul Pierdut pe HBO Max?

Va fi Aquaman si Regatul Pierdut pe HBO Max?

DCEU a avut multe suisuri si coborasuri de cand s-a lansat in 2013 cu Man of Steel, dar Aquaman este cu siguranta unul dintre punctele culminante.

in timp ce criticii au fost oarecum impartiti pe, blockbusterul subacvatic a fost unul dintre filmele cu cele mai mari incasari din 2018, devenind prima intrare in franciza care a depasit mult ravnita marca de 1 miliard de dolari in box office. Avand in vedere acest lucru, Warner Bros. spera ca viitoarea continuare a filmului Aquaman and the Lost Kingdom sa faca la fel de multa valva cand va ateriza mai tarziu in acest an.

Dar cum se pot astepta fanii DC sa urmareasca continuarea atunci cand se va lansa, in cele din urma, in decembrie? Pe parcursul anului 2021, WB a lansat simultan filmele sale majore pe HBO Max in paralel cu debutul lor in cinematografe. Totusi, acest lucru nu este ceva ce studioul a transpus in 2022, asa ca Aquaman si Regatul pierdut va fi nu vor fi difuzate pe HBO Max imediat. in schimb, va ajunge exclusiv pe marele ecran pe 16 decembrie – la patru ani de la premiera primului film.

Vestea buna pentru abonatii la serviciul de streaming, este ca revenirea lui Jason Momoa in rolul lui Arthur Curry nu va dura atat de mult timp pentru a ajunge pe platforma. A fost deja confirmat faptul ca Aquaman 2 va fi disponibil pe HBO Max la 45 de zile de la premiera in cinematografe, asa ca fanii DC vor putea, cel mai probabil, sa vizioneze filmul din confortul propriilor case pana pe 30 ianuarie 2023.

Nu au fost dezvaluite prea multe lucruri in ceea ce priveste intriga despre The Lost Kingdom, dar stim ca acesta il urmareste pe Arthur Curry, interpretat de Jason Momoa, in timp ce acesta se confrunta cu situatia de a deveni noul rege al Atlantidei. Amber Heard revine in rolul iubitei sale, printesa Mera, alaturi de Patrick Wilson in rolul fratelui sau vitreg rival, Printul Orm, iar Yahya Abdul-Mateen II revine si el in rolul lui Black Manta, inamicul lui Aquaman.

Cartea lui Boba Fett‘s Temuera Morrison isi reia in plus rolul tatalui lui Arthur, Thomas Curry, alaturi de colega de revenire Nicole Kidman in rolul mamei sale, Regina Atlanna. Dolph Lundgren, Willem Dafoe si Randall Park.

James Wan se afla din nou in scaunul regizoral, iar scenaristul David Leslie Johnson-McGoldrick asigura scenariul. Cu aceeasi distributie si aceeasi echipa de creatie implicata, Aquaman si Regatul pierdut promite sa le ofere fanilor mai mult din ceea ce le-a placut la primul film. Vom avea ocazia sa il vedem – dar numai in cinematografe – cand va sosi in luna decembrie a acestui an.

Similar Posts