Va amintiti de Alexander SkarsgArd fara tricou in trailerul Northman? Regizorul vorbeste despre transformarea sa nebuna

Va amintiti de Alexander SkarsgArd fara tricou in trailerul Northman? Regizorul vorbeste despre transformarea sa nebuna

Alexander Skarsgärd are o istorie in care dovedeste ca se implica in rolurile pe care le interpreteaza. Cand s-a intarit pentru a-l interpreta pe legendarul Tarzan, fanii din intreaga lume au fost socati de transformarea sa. Dar acum ca l-am vazut in toata splendoarea sa fara camasa in trailerul pentru viitorul sau film The Northman, este clar ca si-a dus dedicarea la un cu totul alt nivel. Iar regizorul filmului a confirmat ca s-a straduit foarte mult pentru a da viata personajului sau.

in The Northman, Alexander SkarsgГ¤rd joaca rolul unui print razboinic viking care nu se va opri in fata a nimic in incercarea de a razbuna moartea tatalui sau si de a-si recupera regatul. Viitorul thriller istoric, realizat de aclamatul regizor Robert Eggers (din The Lighthouse ), pare a fi o saga epica fara menajamente, cu multa violenta si razbunare. Asadar, nu este de mirare ca SkarsgГ¤rd trebuia sa fie in forma maxima pentru a juca rolul – iar Eggers a declarat pentru site-ul nostru surorilor noastre GamesRadar ca actorul a facut mai mult decat a trebuit in pregatirea sa:

Cantitatea de disciplina pe care Alex a pus-o in acest rol este o nebunie. si-a transformat corpul mai salbatic decat a facut-o in Tarzan.

stiind cat de mult a muncit pentru a-si atinge Legenda lui Tarzan face ca etica sa de munca de data aceasta sa fie si mai impresionanta. si pe baza a ceea ce am vazut de la The Northman trailer, Robert Eggers nu pare sa exagereze. Amileth al lui Alexander Skarsgärd pare sa lupte aproape tot timpul fara camasa (sa aplaudam acuratetea istorica), asa ca rezultatele antrenamentului sau riguros nu sunt usor de observat. Aruncati o privire la trailer pentru a va face propria judecata:

Chiar daca ignorati situatia fara camasa, The Northman pare sa fie un film care nu poate fi ratat. O saga epica de razbunare de sine statatoare are stofa de capodopera, dar, in mainile lui Robert Eggers, ar putea fi ceva cu totul special. Regizorul are deja un palmares dovedit in ceea ce priveste realizarea genului de filme care iti raman in minte mult timp dupa ce se termina – e suficient sa ne uitam la fabula horror cu ardere lenta The Witch (Vrajitoarea)in care a jucat si Anya Taylor-Joy. Omul Nordului aduce, de asemenea, o alta colaborare cu The Lighthouse‘s Willem Dafoe, care a semnat in ciuda faptului ca filmul anterior (care a fost filmat in alb-negru) a fost o filmare dificila.

De asemenea, este interesant sa il vedem pe Alexander Skarsgärd jucand intr-un alt proiect cu Big Little Lies Nicole Kidman, mai ales ca de data aceasta joaca rolul de mama si fiu si nu de sot si sotie. Pe baza trailerului, este greu de spus daca vor imparti cu adevarat ecranul. Daca o vor face, sa speram ca va fi in circumstante mai fericite decat data trecuta, chiar daca asta inseamna ca va trebui sa ucida cu brutalitate cateva zeci de vikingi (in timp ce se afla fara camasa) pentru ca reintalnirea lor sa aiba loc.

Daca sunteti la fel de entuziasmat sa vedeti roadele muncii pe care Alexander SkarsgГ¤rd si restul echipei de la The Northman‘s cast a pus in film, nu va trebui sa asteptati prea mult. Este una dintre multele lansari de filme noi interesante din 2022 – si va ajunge in cinematografe pe 22 aprilie.

Similar Posts