Urmariti: Familia Crawley se intoarce in Downton Abbey: Un nou trailer

Urmariti: Familia Crawley se intoarce in Downton Abbey: Un nou trailer

x

Familia Crawley s-a intors in primul trailer complet al filmului Downton Abbey: O noua era. in 2019, clanul aristocratic preferat al tuturor a facut saltul pe marele ecran, cu Downton Abbey film care a reluat povestea la patru ani dupa ce serialul TV de succes s-a incheiat dupa sase sezoane, in 2015. Acum, o continuare este pe drum si promite sa dezvaluie trecutul secret despre cel mai popular personaj al francizei, Lady Violet, contesa Dowager a lui Dame Maggie Smith, Lady Violet.

Trailerul (vezi mai sus) ne ofera primele detalii despre complot despre O noua era, confirmand ca va incepe cu Violet care mosteneste o vila in sudul Frantei de la o veche iubire care tocmai a murit. in ciuda faptului ca situatia este usor scandaloasa, Violet nu are de gand sa refuze cadoul. „Arat ca si cum as refuza o vila in sudul Frantei?”, glumeste ea.

Asa ca, in timp ce contele de Grantham interpretat de Hugh Bonneville pleaca pe continent pentru a intra in posesia vilei, afland pe parcurs adevarul despre prima dragoste a mamei sale, Hollywood-ul vine la Downton. in episodul B al filmului, conacul este ales ca decor pentru o productie cinematografica importanta, ceea ce provoaca multa entuziasm din partea personalului si multa deruta din partea familiei, desi Mary (Michelle Dockery) pare dornica sa aduca lumea moderna in casa de stat sufocanta.

Tot restul distributiei originale, precum Carson, majordomul iubit al lui Jim Carter, se va intoarce si el. Printre noii veniti pentru aceasta continuare se numara Hugh Dancy (Hannibal), Laura Haddock (Gardienii Galaxiei), Nathalie Baye (Catch Me If You Can), si Dominic West (The Crown). Proaspat iesit din noua drama de la HBO The Gilded Age, Downton Julian Fellowes, creatorul filmului, scrie din nou scenariul. Simon Curtis preia functia de regizor de la Michael Engler, cel care a realizat primul film.

Downton Abbey: O noua era se lanseaza in cinematografele din SUA pe 20 mai, dupa ce in Marea Britanie a fost lansat cu cateva saptamani mai devreme, pe 29 aprilie.

Similar Posts