Universal Studios are un argument destul de convingator pentru vizitarea parcurilor tematice in preajma sarbatorii de Ziua indragostitilor

Universal Studios are un argument destul de convingator pentru vizitarea parcurilor tematice in preajma sarbatorii de Ziua indragostitilor

Planificarea intalnirii perfecte de Ziua indragostitilor poate fi stresanta. Ar trebui sa fie distractiva, romantica si – mai presus de toate – de neuitat. Asta inseamna ca, uneori, adoptarea unei abordari neconventionale a sarbatorii pe tema iubirii este cel mai bun pariu. Iar daca sunteti genul indraznet, Universal Studios a prezentat un caz convingator pentru a demonstra de ce ar putea fi destinatia perfecta pentru Ziua indragostitilor.

Cu evenimentele preferate de fani care se intorc si cu mai multe atractii noi care vor veni la Universal Studios in 2022, se anunta a fi un an mare pentru parcul de distractii. in timp ce fanii au avut deja parte de cateva festivitati interesante de Mardis Gras, echipa Universal pare sa curteze oaspetii pentru o alta mare sarbatoare. Acum, ca Ziua indragostitilor este dupa colt, contul de Twitter al parcului a oferit o sugestie surprinzatoare pentru a-i arata persoanei speciale cat de mult va pasa:

Daca il iubesti cu adevarat, il vei duce la Universal. Ziceam si eu asa.9 februarie 2022

Vezi mai multe

Daca parcurile tematice nu se afla in fruntea listei tale de destinatii pentru intalniri romantice, probabil ca nu esti singurul. Dar acest fapt nu a impiedicat contul de socializare sa isi infierbante fanii care s-au aratat entuziasmati de aceasta idee. Cand un fan a raspuns ca logodnicul sau ar putea avea nevoie de o motivatie suplimentara pentru a fi convins, contul de Twitter al Universal Studios a raspuns cu un argument convingator:

Se pare ca amandoi aveti nevoie de un churro imediat.

Acest raspuns este deosebit de amuzant, avand in vedere ca este o referire la o gluma interna de lunga durata despre churros intre contul de social media al parcului si fani. Dar parcul nu s-a oprit aici – un alt fan a anuntat ca bineinteles ca va urma sfatul din tweet, au oferit un rand de aplauze:

  • Ai inteles рџ‘Џ рџ‘Џ misiunea рџ‘Џ рџ‘Џ рџ‘Џ.

Iar dupa ce un fan a raspuns ca se va duce singur in parc de sarbatori, contul de Twitter a contribuit la incurajarea acestuia de a-si transforma visul in realitate. Acesta a spus:

Cea mai puternica manifestare.

Un lucru important de retinut aici este ca, daca nu puteti gasi o intalnire pentru aceasta Zi a indragostitilor, cel putin puteti gasi un cont de social media de marca care va va iubi si va va sustine. Desi aceasta nu este prima data cand Universal Studios are o abordare indrazneata pentru a-si face fanii sa se implice alaturi de ei.

in aceste zile, parcul pare sa fie in cautarea de a demonstra ca Universal este mai bun decat Disney World. Contul de Twitter al primului are obiceiul de a se amuza pe seama rivalului, de a face subtweet si de a arunca nuante atunci cand celalalt se afla in mijlocul unui scandal de relatii publice. Iar oaspetii parcului au experimentat si ei aceasta rivalitate la prima mana, cu Shrek‘Donkey’ a lui Shrek, care a facut praf pe cineva pentru ca a imbracat un articol de Mickey. Bine, poate ca ultima nu este o modalitate grozava de a retine vizitatorii – dar ajutandu-i pe oaspeti sa isi curteze partenerul semnificativ este o miscare excelenta de servicii pentru clienti.

Asa ca, daca amenintarea de a fi facut de rusine in public de un catar vorbitor nu este suficienta pentru a va speria, incercarea de a mentine romantismul viu la Universal Studios poate fi o optiune viabila de Ziua indragostitilor. Mai ales daca vor tine deschis standul de churro.

Similar Posts