Unde sa urmaresti 2022 SAG Awards

Unde sa urmaresti 2022 SAG Awards

Fotografie realizata de Kevin Winter/Getty Images pentru Turner

in mai putin de o saptamana, cine este cine de la Hollywood se va reuni pentru a acorda premiile de bun augur Screen Actors Guild Awards la Barker Hangar din Santa Monica, California. Premiile SAG tind sa serveasca drept test de turnesol pentru industria de divertisment, deoarece deseori prezic potentialul succes al actorilor la Premiile Oscar, doar cateva saptamani mai tarziu.

Concentrandu-se doar pe вЏ¤ ati ghicit вЏ¤ actori, cursa din 2022 este plina de concurenta. Cu actori precum Bradley Cooper, Elisabeth Moss si Steve Martin in competitie, este clar ca spectacolul de premiere din acest an va fi unul de neuitat.

Nominalizarile la SAG Awards sunt decise de doua comitete, unul de film si unul de televiziune. Fiecare dintre ele este alcatuita dintr-un grup de actori alesi la intamplare din cadrul breslei, care voteaza apoi cine si ce ar trebui sa fie nominalizat. Apoi, cand vine momentul sa aleaga castigatorii din fiecare categorie, toti membrii activi ai SAG-AFTRA (Federatia Americana a Artistilor de Televiziune si Radio) isi pot exprima propriile voturi, ceea ce face ca SAG Awards sa fie incredibil de diplomatic.

Cu toata fanfara si agitatia din jurul nominalizatilor, ar putea fi dificil sa va dati seama unde sa urmariti ceremonia in sine. Nu va temeti вЏ¤ intr-o lume plina de platforme de streaming si de admitere la pay-per-view, SAG-urile sunt surprinzator de simple.

Unde pot urmari Premiile SAG?

Premiile Screen Actors Guild Awards vor fi transmise in direct pe TBS si TNT duminica, 27 februarie, la ora 20:00 ET / 17:00 PT. Pentru prima data in istoria spectacolului, acesta va fi pus si pe HBO Max a doua zi, pentru oricine a ratat actiunea sau pur si simplu vrea sa o retraiasca.

Printre cei mai importanti actori din acest an se numara Oscar Issac si Michael Keaton la categoria „Performanta remarcabila a unui actor masculin intr-un film de televiziune sau intr-un serial limitat” si Elle Fanning si Juno Temple la categoria „Performanta remarcabila a unei actrite intr-un serial de comedie”. Multi ochi vor fi atintiti asupra celui mai mare spectacol din 2021, Squid Game, care a fost nominalizat pentru doua premii de interpretare, precum si pentru „Cea mai buna distributie de ansamblu pentru un serial de drama”, fiind primul serial intr-o limba straina care a fost nominalizat la aceasta din urma categorie.

Spectacole precum Ted Lasso, Numai crime in cladire, Squid Game, si Yellowstone se pare ca vor lua acasa cele mai importante premii ale serii, in timp ce filme precum House of Gucci, Don’t Look Up, si Dune spera la victorii ale ansamblului pentru filmele lor respective. Favoritul fanilor, Andrew Garfield, este nominalizat pentru activitatea sa in Tick, Tick…Boom! in timp ce Will Smith ar putea in sfarsit sa ia acasa prima sa statueta SAG pentru King Richard.

Acum ca stim cine sunt concurentii, tot ce mai ramane de facut este sa asteptam cu sufletul la gura rezultatele in timpul emisiunii live de duminica seara. Daca pur si simplu nu mai puteti astepta ceremonia, nu uitati sa va alaturati conversatiei pe pagina de Twitter a SAG Awards. Sezonul premiilor fericit!

Similar Posts