Tom Holland

Uncharted gaseste in box-office-ul de joi o cifra promitatoare de 3,7 milioane de dolari

Exista motive de optimism in ceea ce priveste cel mai recent film de actiune si aventura al Sony.

Sfarsitul lunii ianuarie si inceputul lui februarie au fost o perioada cam secetoasa pentru lansarile cinematografice majore, dar in acest weekend se inregistreaza revenirea marilor blockbustere cu Sony’s Uncharted care se lanseaza in exclusivitate in cinematografe, iar previziunile de joi din box office au dat fanilor francizei sperante pentru viitor. Potrivit Deadline, filmul de actiune si aventura, bazat pe populara serie de jocuri Sony si Naughty Dog cu acelasi nume, a obtinut 3,7 milioane de dolari in avanpremiera de joi.

Pentru un film despre care se preconiza ca va obtine doar 30-40 de milioane de dolari in weekendul prelungit de Ziua presedintelui de la inceputul acestei saptamani, este destul de bine, iar aceste cifre din avanpremiera ar putea oferi acestei adaptari o sansa de a gasi mai mult aur decat se astepta anterior. Pentru a pune lucrurile in perspectiva, alte filme despre jocuri video precum Sonic the Hedgehog, care a fost un succes major si a aparut inainte de pandemie, a obtinut 3 milioane de dolari in avanpremiera de joi. Acel film a accelerat pentru a face 70 de milioane de dolari in acelasi weekend de Ziua presedintilor. Desi este foarte putin probabil ca Uncharted poate face astfel de salturi, lucruri mai ciudate s-au intamplat, iar filmul a depasit alte succese de la jumatatea lunii februarie din trecut, precum Kingsman: The Secret Service care a obtinut doar 1,5 milioane de dolari in avanpremiera de joi. Aceasta adaptare a benzilor desenate a ajuns sa castige 41,7 milioane de dolari in weekendul de Ziua presedintilor.

Provocarea pe care Uncharted nu este daca filmul poate obtine locul 1 in box office. Va reusi cu usurinta acest lucru, deoarece singura alta lansare majora din acest weekend este filmul lui Channing Tatum Dog. Acest film a obtinut 1,26 milioane de dolari in avanpremiera de joi si se asteapta sa obtina doar aproximativ 12 milioane de dolari in cele 4 zile de weekend.

Alte filme care se intorc in al doilea weekend, precum Death on the Nile si Marry Me de asemenea, nu par a fi o mare amenintare pentru aventurierul Nathan Drake. Nu, adevarata provocare pentru acest film este cat de multi bani poate face. Pentru ca, cu un buget declarat de 120 de milioane de dolari, filmul are nevoie de fiecare dublon de aur pe care poate pune mana. Uncharted a primit recenzii amestecate, ca sa spunem asa, cu un rating de 39% din partea criticilor pe Rotten Tomatoes, dar va fi interesant de vazut cum va afecta acest film cuvantul din gura in gura. Cei mai multi copii sunt liberi din cauza Zilei presedintilor, luni, iar cazurile COVID sunt din nou in scadere, ceea ce nu poate decat sa ajute filmul.

Desi nu se pare ca Tom Holland va avea aceeasi magie in box office de doua ori la rand, exista multe motive de optimism datorita cifrelor din avanpremiera de joi. Oamenii cauta un film popcorn plin de evadare grandioasa cu orice ocazie pe care o au in zilele noastre, din cauza starii sumbre a lumii si a Uncharted ar putea fi urmatorul film la care toata lumea se uita pentru a gasi speranta. Va trebui sa asteptam si sa vedem daca Uncharted poate deveni un succes, dar pentru toate noutatile de ultima ora despre box office-ul filmului ramaneti cu Collider.

Episodul 2 din sezonul 4 al serialului „The Marvelous Mrs. Maisel” o loveste pe Midge cu o noua lovitura in orgoliu | Recenzie

„Billy Jones and the Orgy Lamps” prezinta noi oportunitati pentru Midge in locuri neasteptate.

Similar Posts