Reactiile fanilor la Uncharted sunt in general mai pozitive

Uncharted are o scena post-credite care pregateste continuarea filmului

remixat de Keane Eacobellis

Avertisment: Urmatorul articol contine spoilere pentru Uncharted si finalul acestuia.

intr-o maniera foarte asemanatoare cu cea a jocurilor video, jocurile video Uncharted incorporeaza o scena post-credite care face aluzie la urmatoarea aventura a lui Nathan Drake in live-action.

Adaptarea cinematografica, cu Tom Holland in rolul carismaticului protagonist, se lanseaza in sfarsit astazi in cinematografe. Desi filmul a primit recenzii mixte din partea criticilor, receptia fanilor a fost in general mai bine primita de aceasta incercare de live-action a regizorului Ruben Fleischer.

Astfel, in ciuda unui consens de critica lipsit de stralucire, daca filmul reuseste sa ajunga in fruntea box office-ului in urmatoarele saptamani, sansele unei continuari vor creste exponential. De asemenea, ajuta si faptul ca filmul prezinta o scena post-credite care stabileste la propriu naratiunea unui potential episod urmator.

Urmeaza spoilere.

in timpul uneia dintre aceste scene finale, vedem un barbat care sta intr-o inchisoare si scrie o scrisoare. Fata barbatului este ascunsa, dar filmul lasa sa se inteleaga ca acesta este Sam Drake, fratele lui Nathan, pe care acesta il crede mort. Nu numai ca Uncharted dezvaluie faptul ca Sam este in viata, la fel ca si in arcul sau de poveste din jocurile video, dar incearca si sa-l avertizeze pe Nate prin intermediul scrisorii.

Scena post-credite, intre timp, implica ceva ce am vazut deja in timpul campaniei de promovare a filmului. in ea, un Sally mustacios da buzna in camera tinand in mana un pistol. Apoi il vedem pe Nathan stand langa un barbat pe nume Gage, incercand sa-i vanda inelul in schimbul unei „harti naziste”. Gage, pe de alta parte, vrea inelul pentru angajatorul sau, cineva pe nume Roman.

Fanii cred ca acest lucru face aluzie la Gabriel Roman, care este principala figura antagonista din primul Uncharted joc, Drake’s Fortune.

Echipajul din Uncharted au precizat foarte clar ca filmul este un prequel al seriei de jocuri si, avand in vedere ca scena post-credite face aluzie la un raufacator din primul joc, este un pariu sigur ca, daca si atunci cand o continuare va primi unda verde, povestea va adapta Drake’s Fortune.

De unde vine Sam, fratele lui Nate Uncharted 4: A Thief’s End intra in joc aici este o presupunere a oricui, desi filmul implica puternic faptul ca vom vedea debutul sau in live-action mai devreme decat naratiunea jocurilor.

Similar Posts