Un veteran al MCU spune ca Kevin Feige nu primeste suficient credit

Un veteran al MCU spune ca Kevin Feige nu primeste suficient credit

(Fotografie realizata de Emma McIntyre/Getty Images pentru HFA)

Daca ne uitam la modul in care a schimbat pentru totdeauna fata cinematografiei de succes prin lansarea Universului Cinematografic Marvel, un demers pe cat de ambitios la vremea respectiva, pe atat de revolutionar, este incredibil sa ne gandim ca Kevin Feige avea doar 33 de ani cand a fost numit presedinte de productie al studioului, in martie 2007.

in cei cincisprezece ani care au trecut de atunci, el si-a construit o reputatie binemeritata si pe deplin meritata ca fiind unul dintre cei mai de succes si mai populari producatori pe care i-a vazut vreodata Hollywood-ul, dar Sebastian Stan inca nu crede ca i se acorda suficient credit. Vorbind pentru Vanity Fair, Bucky Barnes, cel care a fost mult timp Bucky Barnes, nu a putut sa vorbeasca suficient de bine despre omul care a construit MCU.

„Cred ca Kevin Feige nu primeste atat de mult credit pe cat merita pentru ca a fost geniul care a pus la cale toata aceasta poveste. si fiecare film mi se pare ca este legat in mod complicat de altceva si de o alta poveste si cred ca sunt multe lucruri in aceste filme care uneori nu primesc creditul pe care il merita.”

O multime de studiouri si regizori au incercat sa calce pe urmele lui Feige, iar o mare parte dintre ei au cazut complet in pana, de multe ori de la primul obstacol. Oamenii scriau notiunea unei serii interconectate de blockbustere cu supereroi ca fiind un moft in urma cu cincisprezece ani, dar acum Marvel are peste 30 de proiecte de film si televiziune in diferite stadii de dezvoltare si productie in acelasi timp.

Feige primeste o multime de merite, dar nu se poate subestima cat de drastic un singur om si o idee de a transpune literalmente crossover-urile din benzile desenate pe marele ecran au reinventat complet jocul asa cum il stiam.

Similar Posts