Un thriller de actiune uitat

Un thriller de actiune uitat, care a divizat opinia publica, se intoarce pe streaming

Povestea lui Bonnie si Clyde a fost spusa de nenumarate ori atat pe marele cat si pe micile ecrane, dar clasicul film al lui Arthur Penn din 1967, cu Warren Beatty si Faye Dunaway, este, fara indoiala, cel mai cunoscut si cel mai emblematic.

Povestea goala a celor doi indragostiti si nelegiuiti care fug si se sustrag autoritatilor a fost refacuta si citata ca o influenta pentru orice, de la Rob Zombie’s The Devil’s Rejects pana la aclamatul film al Melinei Matsoukas Queen & Slim, dar thrillerul de actiune uitat din 2006 Waist Deep nu este un titlu care sa apara atat de des.

Co-scris si regizat de actorul si cineastul Vondie Curtis-Hall, Tyrese Gibson joaca rolul unui fost detinut care incearca sa se intoarca la viata de criminalitate in beneficiul fiului sau. Cu toate acestea, un jaf de masina care a mers prost il pune in vizorul unui personaj de temut din lumea interlopa, facandu-l sa apeleze la ajutorul escroacei interpretate de Meagan Good.

in mod inevitabil, cei doi incep sa se simta unul pentru celalalt, luandu-si legea in propriile maini pentru a iesi nevatamati atat cu o familie improvizata, cat si cu o gramada de bani furati. Pana la brau nu a fost un succes de critica sau comercial la vremea respectiva, castigand doar 21 de milioane de dolari la box office si obtinand un scor de 28% pe Rotten Tomatoes.

Acestea fiind spuse, peste 50.000 de utilizatori i-au acordat o nota semnificativ mai mare, de 76%, pe site-ul de agregare, astfel incat este in mod clar tinut in mult mai mare respect de catre public. Pana la brau a mai gasit inca o noua sansa de viata si pe Netflix, FlixPatrol dezvaluind ca a ajuns pe lista celor mai vizionate filme la nivel global de pe platforma, astfel ca popularitatea filmului nu da semne ca ar scadea.

Similar Posts