Un thriller de actiune aproape de rasul curcilor isi gaseste in sfarsit fani pe streaming

Un thriller de actiune aproape de rasul curcilor isi gaseste in sfarsit fani pe streaming

Pe hartie, era aproape imposibil ca The Jackal sa se dovedeasca a fi altceva decat un thriller de actiune extrem de reusit, in valoare de 60 de milioane de dolari, orientat spre publicul mai in varsta, in perioada premergatoare lansarii din noiembrie 1997.

Un remake al clasicului britanic din 1973 Ziua sacaluluicare la randul sau a fost adaptat dupa romanul cu acelasi nume de Frederick Forsyth, a existat o multime de talente de top de ambele parti ale camerei.

Regizorul Michael Caton-Jones tocmai realizase binecunoscutul duo de filme Viata acestui baiat si Rob Roy, in timp ce scenaristul Chuck Pfarrer nu era nici el strain de genul, fiind creditat la scenariile pentru Sam Raimi’s Darkman si a lui John Woo tinta dura.

Cu o distributie care ii includea pe celebrii Bruce Willis si Richard Gere in rolurile principale, sustinuta de Jack Black, J.K. Simmons si de legendarul Sidney Poitier, in ceea ce s-a dovedit a fi ultima sa aparitie in teatru, scena era pregatita pentru ceva special.

in schimb, The Jackal a fost la fel de derivativ, neinspirat si nereusit cum poate fi genul, neoferind practic niciun fior si foarte putine emotii, chiar daca a reusit sa castige 159 de milioane de dolari la box office. in cele din urma, criticii au criticat povestea de razbunare condusa de un complot de asasinat pus in miscare impotriva directorului adjunct al FBI, cu un terorist incarcerat eliberat pentru a identifica infamul asasin platit aflat in libertate.

in ciuda unui scor mizerabil de 23% pe Rotten Tomatoes, The Jackal a devenit un succes neasteptat pe streaming in weekend, insa, dupa ce a aparut de nicaieri pe lista celor mai vizionate filme de pe iTunes, conform FlixPatrol.

Similar Posts