Un prequel horror surprinzator de solid musca din lista celor mai vizionate filme Netflix

Un prequel horror surprinzator de solid musca din lista celor mai vizionate filme Netflix

Exista ceva vadit cinic in cazul unui prequel realizat la mai bine de un deceniu de la original, un semn revelator al unui studio care cauta sa continue sa exploateze o proprietate valoroasa fara a fi nevoit sa refaca distributia sau sa faca un reboot.

Cu toate acestea, filmul lui Brett Ratner Red Dragon a surprins o multime de oameni atunci cand a sosit in octombrie 2002, unde si-a castigat rapid reputatia de a fi a doua cea mai bine recenzata iesire a iconicului canibal literar al lui Thomas Harris. Sigur, unii fani vor prefera filmul lui Michael Mann Manhunter sau filmul lui Ridley Scott Hannibal, dar putem fi cu totii de acord ca se afla cu mult in fata lui Hannibal Rising.

Dragonul rosu a fost pus la cale rapid dupa ce capitolul precedent a castigat peste 350 de milioane de dolari in box office, ajungand in cinematografe la doar 20 de luni dupa ce Hannibal. Anthony Hopkins ar fi putut fi in mod evident pana la punctul de a distrage atentia cu privire la varsta pe care o avea in The Silence of the Lambs (in ciuda faptului ca povestea a fost plasata cu zece ani inainte), dar cel putin nu-si pierduse nici un pic din zelul sau entuziasmul pentru rol.

De asemenea, a ajutat si faptul ca thrillerul horror psihologic a putut apela la o distributie secundara de top, care ii includea pe Edward Norton, Ralph Fiennes, Harvey Keitel si Phillip Seymour Hoffman, toti contribuind la ridicarea semnificativa a materialului. Nu este o peticire fata de The Silence of The Lambs (Tacerea mieilor), dar este totusi un film de groaza solid, sustinut de studio, cu cateva interpretari excelente.

Dragonul rosu a explodat, de asemenea, in popularitate pe Netflix in weekend, conform FlixPatrol, cel de-al treilea film cu Hopkins in rolul canibalului favorit al tuturor ajungand in Top 10 in sase tari impartite pe doua continente, deci este clar ca exista inca multa dragoste pentru bunul doctor.

Similar Posts