Knuckles domina in noul spot de la Super Bowl

Un nou poster Sonic the Hedgehog 2 prezinta confruntarea dintre Sonic si Knuckles

Cel mai recent poster pentru Sonic the Hedgehog 2 prezinta confruntarea dintre Sonic si Knuckles pe care fanii abia asteapta sa o vada. Dupa ce prima iesire cinematografica din 2020 a vitezomanului cu spite albastre s-a dovedit a fi un mare succes, Paramount sapa mai adanc in lumea jocurilor video Sega pentru viitoarea continuare, prietenul lui Sonic, Tails, avand un rol mai important de data aceasta, iar cei doi se vor confrunta cu cel mai dur (si, in mod ciudat, cel mai sexy) echidna din lume.

inaintea IGN Fan Fest din acest weekend, o noua Sonic 2 a debutat un nou poster, care prezinta intoarcerea celor trei personaje iconice, impreuna cu co-stelele lor din actiunea live. Sonic (Ben Schwartz), Tails (Colleen O’Shaughnessey) si Knuckles (Idris Elba) sunt in centru, iar Dr. Robotnik, interpretat de Jim Carrey, ii domina. intre timp, James Marsden si Tika Sumpter apar, de asemenea, in rolul prietenilor umani ai lui Sonic, Tom si Maddy. Iar in partea de jos a posterului, ii vedem pe Sonic si Knuckles luptandu-se pentru un smarald al haosului. Consultati posterul prin intermediul tweet-ului de mai jos:

Sonic 2 este doar inceputul extinderii francizei de catre Paramount, deoarece, chiar saptamana aceasta, studioul si-a anuntat planurile de a merge mai departe cu Sonic the Hedgehog 3 precum si o serie spinoff pentru Knuckles al lui Elba. Acest lucru i-a facut pe fani sa spere ca ar putea aparea si alte ramificatii, punand in evidenta alte personaje din jocuri – Shadow este o sugestie populara. Cu toate ca in acest moment sunt doar simple speculatii, este clar ca Sonicverse este abia la inceput.

IGN Fan Fest are loc sambata aceasta, 19 februarie, cu un Sonic panelul cu distributia si echipa de filmare facand parte din line-up-ul evenimentului. Aflati mai multe despre asta aici. in rest, mai sunt mai putin de doua luni pana la Sonic the Hedgehog 2 va ajunge in cinematografe pe 8 aprilie.

Similar Posts