Sonic the Hedgehog 2 Super Bowl Ad Ramps Up Knuckles si Sonic Rivalitatea Rivalitatea Sonic

Un nou poster Sonic 2 dezvaluie o urmarire in panta pe zapada

Sonic si Tails se intrec pentru aurul olimpic in cel mai nou poster.

Sezonul de filme din 2022 incepe sa se incalzeasca, iar unul dintre cele mai asteptate continuari care vor aparea in acest an este Sonic the Hedgehog 2 si, avand in vedere ca filmul urmeaza sa fie lansat in aprilie, masina de marketing a acestuia se grabeste spre final. Proaspat aparuta cu un nou poster in care apare intreaga distributie, Paramount Pictures a publicat un alt poster cu Sonic si compania care isi arata cel mai bun material olimpic.

Noul poster a fost lansat in sapte parti diferite pe Instagram, fiecare dintre imagini prezentand cate o litera stilizata a numelui lui Sonic cu fiecare dintre personajele principale: Knuckles, Tails, dr. Robotnik si insusi vitezomanul albastru in fata scrisorilor. Ultima imagine din set a dezvaluit noul poster cu cele patru personaje mentionate anterior, care se intrec pe o stanca de munte inzapezita. Sonic al lui Ben Schwartz si Knuckles al lui Idris Elba sunt amandoi pe placi de snowboard, acesta din urma urmarindu-l pe Sonic ca si cum s-ar juca Mario & Sonic la Jocurile Olimpice de iarna. Coada lui Colleen O’Shaughnessey zboara chiar langa cel mai bun prieten al sau, Sonic, cu o privire hotarata pe fata, in timp ce Dr. Robotnik al lui Jim Carrey se profileaza in fundal in clasicul sau Flying Egg Mobile.

Aceasta este o piesa de actiune pe care am vazut-o in majoritatea materialelor de marketing de pana acum si este un indiciu al scarii mult mai mari a acestei continuari. Filmul, care implica atat de multe elemente clasice ale lui Sonic, cum ar fi Chaos Emerald si introducerea unor personaje de baza ale francizei, cum ar fi Tails, este considerat ca fiind sfarsitul lumii. Indiana Jones-style adventure. Acest poster face o treaba excelenta in a prezenta toate dinamicile diferitelor personaje, iar in mijlocul acestora se afla rivalitatea dintre Knuckles si Sonic, care face parte din planul de razbunare al Dr. Robotnik. Toate acestea amintesc foarte mult de povestea jocului Sonic and Knuckles & Sonic 3 iar acest nou film pare sa aiba atat de multe oua de Paste presarate peste tot pentru fanii Sonic de-o viata.

Primul Sonic the Hedgehog a fost una dintre cele mai placute surprize ale anului 2020, cu amestecul sau grozav de inima, umor si prostie bizara. Cel putin din posterele si trailerele amuzante, aceasta continuare pare sa fie mai mult decat atat. Paramount pare sa fie de acord, deoarece un al treilea film si o serie spin-off Knuckles cu Elba in rolul principal au fost deja aprobate. Sonic the Hedgehog 2 se grabeste exclusiv in cinematografe pe 8 aprilie 2022, iar tu poti vedea noul poster aventuros mai jos.

„Uncharted” se indreapta spre un box-office promitator de 3,7 milioane de dolari in box-office-ul de joi

Exista motive de optimism in ceea ce priveste cel mai recent film de actiune si aventura al celor de la Sony.

Similar Posts