Un nou poster il arata pe Oscar Isaacs in doua ipostaze

Un nou poster il arata pe Oscar Isaacs in doua ipostaze

Este incredibil cat de mult haos poate fi transmis in doar 30 de secunde. Marvel a lansat un nou spot TV pentru viitorul serial Moon Knight, cu Oscar Isaac in rolul personajului principal si Ethan Hawke in rolul antagonistului Arthur Harrow.

in plus fata de scurtul spot TV – care prezinta in cea mai mare parte recutari ale secventelor vazute pentru prima data in trailer – Marvel a lansat si un nou poster, care prezinta chipul lui Isaac contopit pe un fundal negru cu masca alba obsedanta a titularului Moon Knight. Portiunea din dreapta sus a figurii solitare pare mai ascutita decat gluga lui Moon Knight, parand mai degraba un cioc de pasare. Aceasta este o referire subtila la Khonsu, zeul responsabil pentru acordarea puterilor lui Marc Spector. Deoarece figura aviara a fost doar pe scurt zarita in trailere, nu este clar ce fel de rol vor juca in saltul de la benzi desenate la micul ecran.

Cu aceasta noua faza a Universului Cinematografic Marvel, se pare ca Marvel se apleaca cu adevarat asupra aspectelor supranaturale ale listei lor de supereroi. Spotul TV contine aceleasi nuante de groaza curata, mai matura, pe care le-am intrezarit pentru prima data in trailer. Desi Marvel pastreaza, ca de obicei, o discretie cu privire la detaliile complotului, atat din teaser, cat si din poster reiese clar ca evolutia lui Steven/Mark in Cavalerul Lunii si ceea ce inseamna sa fii toti acesti oameni in acelasi timp, va fi un punct de interes proeminent.

Alaturi de Isaac si Hawke, serialul ii mai are in rolurile principale pe May Calamawy (Ramy) si regretatul Gaspard Ulliel (Sibyl) in roluri necunoscute. Serialul este produs de Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Grant Curtis, Brad Winderbaum, Oscar Isaac, Mohamed Diab si Jeremy Slater. Slater si Diab fac si ei o dubla munca, Slater fiind scenaristul principal al serialului, iar Diab regizand 4 din Moon Knight‘s 6 episoade. Celelalte doua episoade vor fi regizate de Justin Benson si Aaron Moorhead.

Moon Knight va avea premiera pe Disney+ pe 30 martie 2022. intre timp, vedeti mai jos posterul si spotul TV:

Sinopsisul oficial suna astfel: „Knight Knight: „The Knight’s Knight”:

Serialul il urmareste pe Steven Grant, un angajat bland al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie si de amintiri dintr-o alta viata. Steven descopera ca are o tulburare disociativa de identitate si ca imparte un corp cu mercenarul Marc Spector. Pe masura ce dusmanii lui Steven/Marc converg asupra lor, ei trebuie sa navigheze prin identitatile lor complexe, in timp ce sunt impinsi intr-un mister mortal printre puternicii zei ai Egiptului.

Box office-ul „Death on the Nile” trece de „Marry Me” pentru 12,8 milioane de dolari in prima vineri

Noua adaptare a lui Kenneth Branagh dupa Agatha Christie a avut un debut la mai putin de jumatate din cat a avut ‘Murder on the Orient Express’ in 2017.

Similar Posts