Trailerul proaspat al filmului arata ororile intalnirii cu Sebastian Stan

Un nou poster de film arata partea intunecata a lui Sebastian Stan

Thrillerul comic a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din acest an.

Un nou poster oficial pentru thrillerul comic al Hulu si Searchlight Pictures Fresh tocmai a sosit. Filmul descrie infernul intalnirilor moderne, spunand povestea unei tinere femei (Daisy Edgar-Jones) care afla ca noul ei iubit (Sebastian Stan) are niste pofte foarte neobisnuite cand vine vorba de mancare. Thrillerul de un comic sumbru ii mai are in distributie pe Jonica T. Gibbs, Charlotte Le Bon, Dayo Okeniyi, Andrea Bang si Brett Dier.

Cel mai nou poster pentru indragitul festival sumbru evita subtilitatea in favoarea prefigurarilor stilistice. Afisul prezinta atat fetele lui Edgar-Jones, cat si pe cea a lui Stan in fata si in centru, scaldate intr-o culoare rosu aprins care aminteste de sange. intre fetele lor se afla titlul filmului cu litere mari, albe si plutitoare, care seamana cu pungile de plastic pentru produse, ceea ce este potrivit, deoarece ambele personaje se intalnesc intr-un magazin alimentar in film. Designul de culoare rosu-sange si literele amenintatoare ale titlului indica faptul ca, cel mai probabil, va urma o baie de sange in timpul filmului.

Proaspat a avut premiera mondiala la Festivalul de film Sundance din acest an, unde a primit recenzii foarte bune. Trailerul oficial a fost lansat de Hulu in urma cu o saptamana, astfel incat serviciul de streaming pare sa ofere filmului promovarea pe care o merita, dupa ce a preluat indragitul festivalului imediat dupa premiera mondiala.

Fresh este regizat de Mimi Cave dupa un scenariu de Lauryn Kahn. Fresh este debutul in lungmetraj al lui Cave, dar ea a regizat in trecut mai multe scurtmetraje si videoclipuri muzicale notabile, in timp ce Kahn a scris scenariul pentru comedia Netflix din 2018 Ibiza cu Gillian Jacobs in rolul principal. Vedeta Edgar-Jones a jucat recent in cea mai recenta adaptare a Epix a filmului Razboiul lumilor de pe Epixpius, care a fost reinnoita pentru un al treilea sezon, si va putea fi vazuta in urmatorul film al Oliviei Newman Where The Crawdads Sing. Stan joaca in prezent in serialul de succes al Hulu Pam si Tommy, si urmeaza sa apara in urmatoarele filme Sharper si The Brutalist. Don’t Look Up regizorul Adam McKay este producator al filmului.

Fresh are premiera exclusiv pe Hulu pe 4 martie. Vedeti mai jos noul poster complet nou:

Recenzie ‘Fresh’: Sebastian Stan si Daisy Edgar-Jones sunt protagonistii unei povesti ingrozitoare despre o intalnire proasta | Sundance 2022

Debutul regizoral al lui Mimi Cave ofera o mostra interesanta a talentului ei.

Similar Posts