Un nou film SpongeBob SquarePants si 3 filme derivate anuntate la Paramount

Un nou film SpongeBob SquarePants si 3 filme derivate anuntate la Paramount

Lumea buretelui galben stralucitor preferat al tuturor, care locuieste in ananas, este pe cale sa devina mult mai mare. in timpul evenimentului ViacomCBS Investors Event, serviciul de streaming Paramount+ a anuntat ca va aduce pe acest serviciu trei filme complet noi bazate pe personajele din SpongeBob SquarePants din universul SpongeBangus Square Square. De asemenea, au anuntat ca un al patrulea film, inca fara titlu SpongeBob este in curs de dezvoltare de catre Nickelodeon Animation pentru a fi lansat pe marele ecran. Aceasta nu este prima data cand Nickelodeon extinde universul francizei, care a ramas populara printre tineri si tineri cu suflet de peste doua decenii.

Doua SpongeBob spinoff-uri, Spectacolul lui Patrick Star si Kamp Koral au fost lansate in 2021 cu mare succes. The Patrick Star Show, care este difuzat pe Nickelodeon si in curand pe Paramount+, il urmareste pe steaua de mare titulara – si cel mai bun prieten al lui SpongeBob Squarepants – in timp ce gazduieste un talk-show impreuna cu familia sa. in timp ce personaje indragite precum SpongeBob, Sandy Cheeks, Squidward si domnul Krabs isi fac aparitii in Steaua lui Patrick show, acestea apar mai mult in mod proeminent in Kamp Koral (titlu complet: Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years), care se difuzeaza pe Paramount+. Emisiunea urmareste un SpongeBob in varsta de 10 ani care participa la Kamp Koral si provoaca haosul sau obisnuit cu Patrick si Sandy, spre disperarea lui Squidward, aproape adolescent.

Potrivit anuntului facut de Paramount+, cele trei filme direct-to-streaming – dintre care primul este asteptat sa soseasca in 2023 – vor prezenta personaje originale din serialul derivat, desi nu se cunosc alte detalii in acest moment.

Brian Robbins, director de continut pentru filme si copii si familie pentru Paramount+ a declarat in timpul evenimentului: „Asa cum am stiut prin succesul de lunga durata al Nickelodeon, publicul pentru copii si familie este incredibil de loial si vedem acest lucru si pe Paramount+”, adaugand: „Asa ca, pe masura ce raman pentru emisiunile noastre si cauta si mai mult, ne dublam eforturile pentru a le oferi ceea ce isi doresc prin extinderea universurilor personajelor pe care le iubesc cel mai mult.”

Cel de-al patrulea SpongeBob film, care este programat pentru lansarea in cinematografe, marcheaza o revenire pe marele ecran dupa ce al treilea film din serie The SpongeBob Movie: Sponge On The Run a fost lansat direct pe streaming in vara anului 2020, ca urmare a pandemiei COVID-19.

in prezent, nu exista o data de lansare pentru niciunul dintre filme, desi primul dintre filmele exclusive pentru streaming este asteptat in 2023. .

Exclusiv: Jimmy Cummings si Tom Kenny vorbesc despre WINNIE THE POOH si SPONGEBOB SQUAREPANTS 2

Interviu video cu Jim Cummings (Ursuletul Pooh, Tigger) si Tom Kenny (Iepurele) pentru WINNIE THE POOH. Ei vorbesc despre problemele cu mierea ale Ursului Pooh, mai mult

Similar Posts