Un moment din Harry Potter despre care Robert Pattinson spune ca a fost in totalitate ideea lui si unul pe care spune ca l-a repetat mai tarziu in Twilight

Un moment din Harry Potter despre care Robert Pattinson spune ca a fost in totalitate ideea lui si unul pe care spune ca l-a repetat mai tarziu in Twilight

Robert Pattinson a reusit sa isi faca un nume in ultimul deceniu sau cam asa ceva. Actorul britanic a devenit o emblema pentru tinerii adulti datorita rolului sau de Edward Cullen in filmul Twilight si, dupa ce a jucat intr-o serie de filme independente aclamate, urmeaza sa imbrace costumul de liliac in filmul lui Matt Reeves The Batman. Dar sa nu uitam ca, in 2005, a avut prima sa aparitie cinematografica de profil inalt in Harry Potter si pocalul de foc. Desi era inca la inceputul carierei sale la acea vreme, se pare ca a reusit sa faca o sugestie cheie pentru personajul sau, pe care a implementat-o mai tarziu in franciza vampirilor adolescenti.

in Goblet of Fire, Robert Pattinson l-a interpretat pe Cedric Diggory, elevul fermecator si prietenos din Hufflepuff care a concurat alaturi de Harry Potter in Turneul celor trei vrajitori. Tanarul a jucat un rol cheie in episodul crucial din Lumea Vrajitorilor, lucru pe care Pattinson il stie foarte bine. Desi nu pare sa fi avut prea multa contributie creativa in adaptarea lui J.K. Rowling, el a dezvaluit recent pentru GQ ca a adaugat un element memorabil la introducerea lui Cedric:

Este primul mort din Harry Potter, ceea ce ma face celebru. A fost cu siguranta conceptul meu de a sari din copac, la inceput pentru introducerea mea, pe care am cam repetat-o mai tarziu in Twilight. Dintr-un motiv oarecare, intotdeauna am avut sugestia de a spune: „De ce nu apare pur si simplu ca si cum ar sari din copac?”.

Cele mai bune oferte de astazi pentru HBO Max si Peacock TV

Ca orice Twilight fan va va spune, este destul de obisnuit sa vedeti ca Edward Cullen a sarit din si in jurul copacilor de care a avut parte. Poate parea un lucru simplu, dar aceasta alegere creativa a contribuit la cateva momente destul de memorabile pe ecran. in plus, este greu de negat faptul ca Robert Pattinson reuseste de fiecare data.

Actorul pare sa aiba o relatie oarecum interesanta cu rolul sau din Harry Potter din franciza Harry Potter. Este cu siguranta recunoscator pentru el, dar nu se deranjeaza sa faca si haz de necaz. Chiar recent, el si-a amintit in mod hilar de pregatirea sa pentru rol, care se pare ca a implicat citirea unei carti despre metoda de actorie. De asemenea, a glumit ca s-a simtit „prost” in timp ce isi tinea bagheta in mana. Cu toate acestea, personajul a rezonat cu Potter si multi au fost dezamagiti cand actorul insusi nu s-a intors pentru recenta editie speciala de reuniune.

Asa cum am mentionat insa, Robert Pattinson a parcurs un drum lung de atunci si, in mod ironic, cel mai recent rol al sau pare a fi un pas natural pentru practica sa incercata. in The Batman, personajul sau va sari de pe cladiri in loc sa sara din copaci si, avand in vedere radacinile antieroului din benzile desenate, Pattinson probabil ca nu a trebuit sa faca o sugestie in acest caz. Sunt sigur ca va reusi sa faca lucrurile la fel de bine in filmul de benzi desenate ca si in filmele sale anterioare.

Dar daca doriti sa-l vedeti sarind din copaci, puteti urmari in streaming Harry Potter and the Goblet of Fire cu un abonament la HBO Max, precum si la Twilight cu un abonament Peacock.

Similar Posts