Un film cu James Bond detine un record de explozie. Michael Bay crede ca este o prostie

Un film cu James Bond detine un record de explozie. Michael Bay crede ca este o prostie

Competitia poate fi o sursa de inspiratie distractiva atunci cand vine vorba de realizarea filmelor. Dorinta de a te depasi nu numai pe tine, ci si alte filme de pe piata este ceva ce poate duce la momente de depasire a limitelor in filme. De exemplu, momente precum Spectre‘s, care a stabilit un record de explozie. Cu toate acestea, regizorul si pasionatul de explozii Michael Bay a declarat oficial ca recordul lui James Bond este o minciuna, ceea ce duce la o discutie destul de interesanta atunci cand vine vorba despre cine are cea mai mare explozie.

Recent, Micael Bay a fost prezent la revista Empire pentru a discuta despre noul sau film Ambulanta. Cand il ai pe omul care a filmat recent o cascadorie care a fost nebuneste-distructiva si a folosit imaginile cu aceasta cascadorie pentru a crea prima imagine din lume a urmatorului sau film, stii ca distrugerea este cu siguranta in meniu.

in acest caz, insusi maestrul dezastrelor sustine ca filmul sau din 2001 Pearl Harbor contine o explozie mai reusita decat marele moment al filmului lui Daniel Craig. Practic, atacul cu bomba care a actionat ca un moment crucial in istoria celui de-al Doilea Razboi Mondial (si a cinematografiei) este pus in opozitie cu James Bond care distruge o cladire gigantica cu o reactie exploziva in lant. Comparand reconstituirea de catre acesta a atacului crucial asupra flotei navale americane cu din Spectre distrugerea de catre Spectre a bazei secrete a lui Blofeld, Michael Bay a folosit urmatoarele detalii pentru a infirma recordul actual al lui 007.

Jerry Bruckheimer i-a aratat filmul lui Ridley Scott, iar citatul [de la Scott] a fost: „Sa ma ia naiba!”. Nimeni nu stie cat de greu este asta. Am avut atat de multe lucruri mari acolo. Barci reale, 20 de avioane reale. Au avut loc 350 de evenimente. Trei luni de montaj pe sapte barci, oprind o autostrada aflata la cinci kilometri distanta. James Bond a incercat sa ia „cea mai mare explozie din lume”. Prostii. A noastra este.

Desi Bay sustine ca drama sa din Al Doilea Razboi Mondial ar trebui sa fie cea care detine recordul, nu este atat de simplu. Pentru a fi certificat pentru o distinctie din partea Guinness Book of World Records este nevoie de timp, de prezentarea si examinarea dovezilor si, in cele din urma, de o decizie din partea grupului insusi. Desi nu este vorba de o astfel de examinare, putem cu siguranta sa ne uitam la cele doua scene in cauza, pentru a intelege mai bine.

in primul rand, sa aruncam o privire asupra unei portiuni din 2001 Pearl Harbordin 2001, care prezinta reconstituirea executiei bombardamentului. Va rugam sa retineti ca aceasta este doar o parte din secventa generala din filmul domnului Bay, si nu o prezentare a scenei totale:

La prima vedere, este putin cam greu sa compari secventa extinsa de distrugere a lui Michael Bay cu un moment din Spectre. Dupa cum puteti vedea in videoclipul inclus mai sus, secventa atacului de la Pearl Harbor este mai lunga si mai sustinuta, asa ca nu exista ar putea fi un caz in care sa depaseasca scena mare din cea de-a doua iesire a regizorului Sam Mendes in James Bond. Iata videoclipul pentru a vedea ce a presupus acea secventa specifica pentru faima exploziva:

O singura locatie masiva este comparata cu o panza extinsa de explozii, iar la un nivel de examinare de baza, nu este o alegere clara de facut. Exista posibilitatea ca Michael Bay sa aiba dreptate, iar in filmul sau anterior sa fi fost implicata o putere de foc mai mare. Singura modalitate de a fi siguri ar fi ca cei de la Cartea Recordurilor Guinness sa analizeze aceasta afirmatie, impreuna cu orice dovada pe care Michael Bay o are pentru a o sustine, si sa ia o decizie oficiala.

Probabil ca este putin probabil ca Michael Bay sa conteste aceasta ofensa perceputa asupra Pearl Harbor’s reconstituire exploziva, deoarece au trecut aproape 21 de ani de la lansarea filmului. Acestea fiind spuse, puteti fi aproape siguri ca legendarul regizor de actiune va incerca sa doboare acele recorduri ale lui James Bond. La fel ca si No Time To Die a spulberat istoria Guinness World Records prin faptul ca a analizat ce recorduri au mai ramas de doborat, probabil ca domnul Bay va tine cont de aceste particularitati atunci cand isi va bugeta urmatorul mare blockbuster.

Poate ca singura modalitate de a rezolva aceasta problema este sa il lasam pe domnul Bay sa fie consultant la o viitoare explozie 007; sau poate chiar sa il lasam sa regizeze un viitor film din franciza de filme James Bond? Acum ca Cary Joji Fukunaga a intrat in istorie ca primul regizor american care lucreaza in aceasta serie, este ar putea sa se intample. Asta daca Michael Bay ar fi interesat sa regizeze un film Bond, in primul rand.

Ambulanta va crea propria sa marca de agitatie exploziva in numele Bayhem, atunci cand va debuta exclusiv in cinematografe pe 8 aprilie. Puteti avea o mostra din acest film, care pare sa imbine atat Speed si Heat intr-un mashup masiv, atunci cand urmariti trailerul filmului. Daca sunteti cu adevarat in cautare de toate loviturile pentru banii din box office, atunci lista completa a noilor lansari cinematografice pentru 2022 va fi o harta excelenta pentru a face exact asta.

Similar Posts