Un detaliu surprinzator despre Megan Fox pe care tocmai l-am aflat acum ca divortul ei se finalizeaza

Un detaliu surprinzator despre Megan Fox pe care tocmai l-am aflat acum ca divortul ei se finalizeaza

Megan Fox si Brian Austin Green se despart oficial de casnicia lor, acum ca un judecator a semnat acordul final de divort. Cuplul de la Hollywood a avut afaceri juridice in asteptare de cand Fox a depus cererea in noiembrie 2020. Acum, ca perechea nu mai este casatorita legal, tocmai am aflat un detaliu aleatoriu despre Corpul lui Jennifer pe care nu-l banuiam.

Cunoaste cineva pe cineva pe nume Megan Verde? in tot acest timp, se pare ca acesta a fost numele legal al lui Megan Fox, si sunt sigur ca majoritatea dintre noi habar nu aveam. Actrita, e de inteles, a continuat sa poarte in public numele de fata pentru a nu ne incurca in filmele ulterioare cu Megan Fox. (in plus, se potriveste mai bine pe limba, nu-i asa?) Detaliile vin prin intermediul TMZ, care a raportat ca Fox isi va schimba numele in Megan Fox din punct de vedere legal, acum ca ea si Brian Austin Green nu mai sunt impreuna.

Megan Fox si Brian Austin Green au inceput sa se intalneasca pentru prima data in 2004, cand actrita avea 18 ani, iar el 30 de ani. S-au logodit in 2006 si, dupa cateva peripetii, s-au casatorit in Maui, in vara anului 2010. Cuplul are impreuna trei fii: Noah, in varsta de noua ani, Bodhi, in varsta de sapte ani, si Journey, in varsta de cinci ani. in cadrul divortului, ei au convenit asupra custodiei juridice si fizice comune.

Parintii ar fi ajuns la un acord in afara instantei in luna octombrie si de atunci asteapta pur si simplu ca instanta sa il semneze. Megan Fox si Brian Austin Green nu au incheiat un contract prenuptial si, prin urmare, isi impart lucrurile 50/50 in urma divortului. Avand in vedere ca situatia complicata a divortului unui cuplu precum Angelina Jolie si Brad Pitt dureaza de ani de zile, este minunat sa vedem o despartire fara drame intre actori.

Este momentul perfect pentru Megan Fox si Brian Austin Green sa nu mai fie casatoriti legal, avand in vedere ca ea este proaspat logodita cu cantaretul punk Machine Gun Kelly. Cei doi, care s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului Midnight in the Switchgrass, se pregatesc sa spuna „Da” in urma unei frumoase cereri in casatorie si a unui inel stralucitor care sa o insoteasca (bineinteles). Aruncati o privire la fericitul cuplu:

in ceea ce-l priveste pe Brian Austin Green, actorul se pare ca este „fericit” ca Megan Fox si-a gasit din nou dragostea, atata timp cat sunt pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste copiii lor. De asemenea, Green a trecut mai departe cu Dancing With the Stars‘, Sharna Burgess, de cand s-a despartit de Fox.

Desi este obisnuit ca actritele sa isi pastreze numele de scena originale, unele talente precum Priyanka Chopra Jonas, Hailey Bieber, Victoria Beckham si Jada Pinkett Smith au schimbat numele dupa ce s-au casatorit. Este salbatic sa ne imaginam ca in tot acest timp pe permisul de conducere al lui Megan Fox probabil ca scria Megan Green, totusi, nu-i asa?

Similar Posts