Un clip exclusiv House Of Gucci arata cum Ridley Scott sustine "adevarata esenta" a filmului

Un clip exclusiv House Of Gucci arata cum Ridley Scott sustine „adevarata esenta” a filmului

De-a lungul carierei sale legendare, Ridley Scott a creat unele dintre cele mai iconice momente din istoria cinematografica, fie ca este vorba de un Xenomorf care izbucneste prin pieptul lui John Hurt in Alien sau Russell Crowe tinandu-si discursul razbunator in Gladiator. Aceste momente, precum si alte zeci de momente asemanatoare, nu au fost produsul unui capriciu de pe platou, ci au facut parte dintr-un proces de planificare meticulos realizat de cineastul laureat al premiului Oscar cu saptamani si chiar luni inainte de inceperea filmarilor. Acest suport care sustine „adevarata esenta” a diverselor sale filme, inclusiv a neuitatului sau House of Gucci.

Aceasta abordare intensa a regizorului, bazata pe adaugarea de detalii, este expusa pe deplin in filmul „The Making of Ridley Scott”, care insoteste filmul. Casa Gucci care este disponibila in prezent pe suport digital si care va ajunge pe Blu-ray si DVD pe 22 februarie. Pentru a sarbatori lansarea acasa, Universal a oferit in exclusivitate pentru CinemaBlend un clip care intra in detalii despre tot, de la obsesia lui Ridley Scott pentru storyboarding pana la modul in care face ca decorurile sale sa para ceva complet diferit pentru House of Gucci distributia si echipa de filmare.

Cele mai bune oferte Amazon Prime de astazi

Desi nu este atat de lung, clipul este plin de interviuri cu toata lumea, de la Adam Driver la Lady Gaga, aceasta din urma a mers atat de departe incat l-a comparat pe regizorul vizionar cu un dirijor, spunand: „Nu este un film de mare succes:

Este aproape ca si cum, noi, ca distributie, suntem cu totii instrumente diferite intr-o orchestra. Iar in acest film, el dirijeaza o simfonie din toate aceste parti diferite pentru a sustine adevarata esenta a filmului.

Potrivit producatorului Kevin J. Walsh, unul dintre modurile prin care Ridley Scott reuseste sa obtina maximum de la diferitii membri ai distributiei si ai echipei de pe platou este obiceiul sau de a realiza din timp un scenariu pentru fiecare cadru al filmului si de a-l distribui in fiecare zi, astfel incat fiecare sa stie exact ce are de facut in ziua respectiva. Dar acesta este doar inceputul procesului, deoarece Scott prefera, de asemenea, sa foloseasca o configuratie destul de unica, aceea de a avea patru camere de filmat care filmeaza simultan, astfel incat mai multe cadre sa poata fi surprinse intr-o singura dubla, si face acest lucru dintr-un singur motiv:

Cheia este prospetimea. Niciun actor nu vrea sa faca 38 de duble, credeti-ma.

Asa cum mai multi membri ai distributiei si ai echipei de filmare subliniaza de nenumarate ori de-a lungul „The Making of Ridley Scott”, talentul regizorului pentru pregatire ajuta la eliberarea actorilor. Dupa cum a explicat Adam Driver, face ca intreaga filmare sa fie ca un „teatru rotund”. Cu toate acestea, Ridley Scott lasa totusi loc pentru improvizatie pe platoul de filmare si are incredere in cineva daca acesta vine cu un impuls sau o idee pe care vrea cu adevarat sa o exploreze.

in plus fata de „The Making of Ridley Scott”, lansarea pe piata a filmului House of Gucci vine, de asemenea, incarcata cu diverse alte reportaje si continut bonus. Puteti precomanda o copie fizica sau puteti viziona versiunea digitala pe Amazon. Daca doriti sa aflati ce alte filme veti putea viziona in curand acasa, aruncati o privire rapida pe programul de lansare a DVD-urilor din 2022 de la CinemaBlend.

Similar Posts