Un clip exclusiv din The King's Man arata cum au fost aduse la viata personajele istorice

Un clip exclusiv din The King’s Man arata cum au fost aduse la viata personajele istorice

Sa mergi pe linia de demarcatie intre a onora realitatea si a introduce senzatii tari de blockbuster este ceva ce Omul regelui a reusit sa navigheze cu succes in produsul sau final extrem de amuzant. Cea mai recenta oferta a lui Matthew Vaughn in seria Kingsman din franciza lui Vaughn a virat la stanga spre evenimente istorice reale, pastrand fantezia sub control atunci cand ocazia o cerea. O parte din aceste eforturi se datoreaza, fara indoiala, coafurii si machiajului personajelor reale si fictive, iar un clip exclusiv din lansarea home video explica de ce a fost atat de important.

Multumita 20th Century Studios, am primit in exclusivitate un clip din caracteristicile speciale atasate la Omul Regelui viitoarea lansare home video. in cadrul unei discutii cu Jenny Shircore, designerul de machiaj si coafura al filmului, ne este prezentata o privire mai atenta asupra costumelor diferitilor raufacatori si eroi. Acest lucru i-a permis doamnei Shircore sa ofere aceasta perspectiva asupra procesului ei de moda istorica:

Pentru ca sunt oameni reali, sunt personaje reale, trebuie sa faci o anumita cantitate de cercetare pentru a sti cum arata. Pentru ca Joe Public sa poata recunoaste aceste personaje, deoarece in film sunt numite dupa numele lor reale.

Dupa cum se poate vedea in videoclipul de mai sus, in distributia de personaje, Orlando, duce de Oxford, interpretat de Ralph Fiennes, se freaca si incruciseaza sabiile cu niste oameni foarte reali. Figuri precum Lord Kitchener (interpretat de Game of Thrones veteranul Charles Dance) si Rhys Ifans, care il interpreteaza pe Grigori Rasputin in mod scandalos, dar fidel istoriei, reprezinta ambele capete ale acestui spectru. in ambele cazuri, cercetarile lui Jenny au scos la iveala apropieri foarte mari de persoanele pe care le vezi in fotografiile din viata reala.

Chiar si cu pastrarea Omul regelui pe taramul acuratetei istorice, au fost luate unele libertati. Nu ne referim la scandaloasa scena eliminata care implica penisul lui Rasputin, ci mai degraba la tripleta de personaje ale lui Tom Hollander din film. Interpretandu-i pe Regele George, Kaiserul Wilhelm si tarul Nicolae, Hollander a trebuit nu doar sa schimbe accentele, ci si costumele si parul facial pentru a-i portretiza pe acesti verisori ai monarhiei.

O mica diferenta care i-a despartit pe cei trei suverani intre ei a fost culoarea ochilor. Desi acesta este un lucru care a fost modificat in mod liber fata de realitate, deoarece Tom Hollander a recunoscut ca acest detaliu special a fost schimbat pentru film. Chiar si cu culoarea ochilor schimbata, restul detaliilor aplicate fac dreptate omologilor lor din realitate. Cand totul a fost spus si facut, Jenny Shircore a scris cu creta Omul regelui ca fiind cel mai greu film pe care l-a realizat vreodata, datorita urmatoarelor statistici:

Am facut filme in care am avut 60 de roluri vorbitoare, acesta a fost de 122. Iar actorii vin spre tine, zburand, exact cu aceeasi viteza, si trebuie sa-i pregatesti in look-ul lor, care este cu peruca, barba, mustata. Dar sunt incantat ca am facut parte din asta.

Ca si final al The King’s Man promite un potential si mai mare pentru ispravile istorice ale agentiei Kingsman, munca doamnei Shircore ar putea fi la inceput. Cu rezultate ca acestea, este o perspectiva incantatoare de privit. La fel ca cei care inca mai spera Kingsman 3 este inca in joc, totul se va reduce la raspunsul continuu la ultimul episod, care pare gata sa se incalzeasca din nou.

Cele mai bune oferte Hulu de astazi

Daca l-ati ratat in cinematografe sau doriti sa-l luati pentru dvs. Kingsman colectia francizei Kingsman, The King’s Man va fi lansat in format digital si in biblioteca de streaming Hulu, pe 18 februarie. Pentru voi, colectionarii de suporturi fizice, puteti precomanda acest film individual, sau intr-o colectie 4K Steelbook cu ambele filme anterioare Kingsman filme anterioare, incepand cu 22 februarie.

Similar Posts