Un celebru dezastru de box office scufunda concurenta pe Netflix

Un celebru dezastru de box office scufunda concurenta pe Netflix

in urma cu un deceniu, Hollywood-ul a decis sa il desemneze pe Taylor Kitsch ca fiind urmatorul actor principal al blockbusterului, iar el a rasplatit aceasta incredere cu aceeasi moneda, fiind capul de afis al filmului Battleship si John Carter in decurs de cateva luni, care au continuat sa fie considerate cele mai mari bombe de box office din istorie.

Dupa ce a avut zero la trei cu G.I. Joe, este clar ca publicul nu este interesat de proprietatile Hasbro care nu implica Transformers, asa ca majoritatea oamenilor se asteptau ca adaptarea jocului de societate de 200 de milioane de dolari sa fie un esec, asa ca cel putin nu a dezamagit in aceasta privinta. in esenta, regizorul Peter Berg face cea mai buna impresie a lui Michael Bay, dar nu este nici pe departe suficient pentru a salva un film dezastruos.

Ofiterul de armament nonconformist al lui Kitsch se trezeste prins in mijlocul unei drame familiale si a unei invazii extraterestre, cu Liam Neeson in rolul tatalui dezaprobator al viitoarei sale logodnice, in timp ce Rihanna trage cu o arma foarte mare si nu face aproape nimic altceva in primul ei rol important pe marele ecran.

Efectele sunt, ce-i drept, solide, dar tot restul despre Battleship este derivat si neinspirat pana la a fi de-a dreptul ridicol. Nici macar nu se invarte in jurul teritoriului „atat de rau incat e un pic bun”, care ar fi fost un substitut acceptabil pentru o calitate reala.

si totusi, Battleship este unul dintre cele mai populare filme de pe Netflix in acest moment, conform FlixPatrol. Colosala pierdere de bani a intrat instantaneu in Top 20 al celor mai vizionate 20 de filme la nivel mondial, dupa ce a fost disponibil ieri pe multe piete internationale, iar abonatii au raspuns la fel, oprindu-si creierul si lasandu-se in voia intamplarii.

Similar Posts