Un alt serial prequel Yellowstone

Un alt serial prequel Yellowstone, din 1932, comandat la Paramount+.

Pe langa anuntarea unui nou sezon al serialului Yellowstone prequel spinoff 1883, Paramount+ a confirmat, de asemenea, ca platforma de streaming extinde saga familiei Dutton cu inca un serial spinoff, 1932. Amplasat in timpul prohibitiei alcoolului in Statele Unite si a Marii Depresiuni, 1932 va urmari o noua generatie a familiei Dutton in timp ce infiinteaza dinastia de ferma a familiei.

Creat de Taylor Sheridan, Yellowstone urmareste luptele familiei Dutton, condusa de patriarhul John Dutton (Kevin Costner). Familia Dutton controleaza cea mai mare ferma de vite din Statele Unite, fapt care ii pune in vizor pe toti cei care vor sa-i alunge de pe pamant si sa preia controlul asupra afacerii lor prospere. Pana acum, serialul a avut de-a face cu crime nerezolvate, conflicte cu un oras in expansiune si aliante nelinistitoare cu alti jucatori din jocul agricol. Interesul continuu al telespectatorilor a determinat recent Paramount+ sa reinnoiasca serialul original pentru un al cincilea sezon, ceea ce nu este tocmai o surpriza, avand in vedere ca finalul sezonului 4 a doborat recorduri de audienta la televiziunea prin cablu, cu peste 15 milioane de telespectatori in total.

Yellowstone‘s a determinat, de asemenea, Paramount+ si Sheridan sa dezvolte un serial prequel, 1883, in care joaca Sam Elliot, Faith Hill si Tim McGraw. Serialul a avut premiera in decembrie 2021 si ii urmareste pe James (McGraw) si Margaret Dutton (Hill) in timp ce pleaca din Texas in Montana in cautarea visului american, ghidati de cowboy-ul dur ca un ghimpe Shea Brennan (Elliot). Desi 1883 inca se difuzeaza episoade noi in fiecare duminica pe Paramount+ si Paramount Network, prequel-ul s-a dovedit deja a fi un succes total, aducand in jur de 4,9 milioane de telespectatori in timpul episodului de premiera.

in 1932, Sheridan va continua sa isi extinda imperiul TV, explorand in acelasi timp saga familiei Dutton intr-un moment diferit in timp. intrucat 1932 este, de asemenea, un an important pentru expansiunea occidentala a Statelor Unite, va fi interesant de vazut provocarile cu care se vor confrunta familia Dutton in acest nou capitol al povestii de origine a familiei.

Comentand anuntul privind noul serial, Tanya Giles, Chief Programming Officer al ViacomCBS Streaming, a declarat

„Povestea incredibila si performantele stelare din spatele 1883 au alimentat noi recorduri fenomenale pentru Paramount+. Promovarea serialului prin esantionare liniara pe Paramount Network in timpul celui mai recent sezon record de Yellowstone ne-a permis in continuare sa prezentam publicului fidel al lui Sheridan acest nou serial fantastic. Asteptam cu nerabdare sa le oferim fanilor si mai mult din povestea de origine a familiei Dutton.”

Chris McCarthy, presedinte si CEO al ViacomCBS Media Networks si MTV Entertainment Studios, a adaugat de asemenea:

„Cu mintea stralucita si talentul de povestitor al lui Taylor Sheridan, am creat o lume cu totul noua de explorat cu 1883 in timp ce se extinde Yellowstone, si cu 1932 vom deschide un nou capitol in acest univers in crestere rapida.”

Toate cele patru sezoane din Yellowstone sunt disponibile chiar acum pe Paramount+. Noile episoade din 1883 sunt lansate in fiecare duminica. inca nu exista o data de lansare pentru 1932.

Faith Hill si Isabel May despre „1883”, de ce a fost o filmare atat de provocatoare si de ce iubesc scenariile lui Taylor Sheridan

Hill dezvaluie, de asemenea, ca realizarea filmului „1883” a fost cel mai greu lucru pe care l-a facut vreodata.

Similar Posts