Tyrese Gibson de la "Fast And Furious" vorbeste despre moartea mamei sale intr-un omagiu emotionant

Tyrese Gibson de la „Fast And Furious” vorbeste despre moartea mamei sale intr-un omagiu emotionant

in ultimii ani, multi au fost afectati din pacate de pandemia COVID-19 in curs de desfasurare in mai multe moduri. Fast & Furious Tyrese Gibson se numara printre cei care au resimtit efectele prin intermediul unei legaturi familiale. Mama sa, Priscilla Murray Gibson, s-a luptat in ultima vreme cu COVID si cu pneumonia si, din pacate, acum a decedat. Actorul a confirmat vestea intr-o postare emotionanta pe retelele de socializare, in care i-a adus un omagiu mamei sale.

Pana in acest moment, starul isi tinuse la curent urmaritorii de pe retelele de socializare cu privire la starea mamei sale. Saptamana trecuta, el a explicat ca medicii i-au spus ca nu se mai poate face nimic pentru mama sa, care era in coma si internata la terapie intensiva din 5 februarie. in postarea sa de pe Instagram de lunea trecuta, Tyrese Gibson s-a adresat fanilor si a comemorat-o cu dulceata pe regretata sa mama:

in numele familiei mele si al tuturor celor care au petrecut vreodata timp rugandu-se pentru mama mea Acesta este cel mai trist moment din viata mea………. Draga mea Valentine tocmai a murit….. Fie ca Domnul Iisus Hristos si ingerii sai sa deschida usile cerului si sa o imbratiseze………. Noi, ca familie, suntem distrusi si nu ne vine sa credem asta……. Fie ca Domnul Isus Hristos sa onoreze mersul tau cu El si sa te imbratiseze in ceruri……. De acum inainte te rog sa ma tINEtI DE MaNa, MAMa, si sa nu-mi dati niciodata drumul………. Asa cum m-ai tinut de mana in copilarie si in adolescenta sa nu-mi lasi niciodata mana sa plece mama…..

Mesajul dulce a atras si o serie de raspunsuri din partea unor prieteni celebri ai vedetei. Prietenul Dwayne Johnson, devenit rival si prieten, care stie ce inseamna sa pierzi un parinte, si-a exprimat condoleantele intr-un mesaj dulce in comentarii:

imi pare atat de rau pentru acest frate. A fost atat de mandra de tot ceea ce esti si ai devenit. Cele mai profunde condoleante si dragoste trimise catre tine si familia ta

Snoop Dogg, care si-a pierdut propria mama in octombrie anul trecut, a oferit, de asemenea, sprijinul sau prietenului sau de lunga durata. in propria postare, el s-a oferit sa il viziteze pe Tyrese Gibson pentru a se putea „ruga cu el” si pentru a-l imbratisa. Puteti vedea mai multe dintre aceste mesaje, precum si videoclipul lui Gibson, care il arata pe acesta tinandu-i mana mamei sale, mai jos:

in trecut, a Transformers a fost intotdeauna unul dintre cei care isi arata dragostea fata de alte vedete si ii striga pe cei care au creat schimbari pozitive. Asa ca este minunat sa vedem ca are parte de atat de mult sprijin in aceasta perioada dificila. Ne putem doar imagina amestecul de emotii pe care le simte acum, dar este minunat cum a reusit sa le transpuna in aceasta postare.

Noi, cei de la CinemaBlend, transmitem gandurile noastre lui Tyrese Gibson si familiei sale in aceste momente.

Similar Posts