Turning Red a fost proiectat

Turning Red a fost proiectat, iata ce spune lumea despre viitorul film de la Disney si Pixar

Turning Red este cea mai recenta oferta de la Disney si Pixar, care spune povestea lui Meilin Lee, o adolescenta de 13 ani care navigheaza in lumea ciudata a adolescentei. Ce este interesant? Cand se emotioneaza sau devine nervoasa, Mei se transforma intr-un panda rosu urias. Trailerul ne-a oferit o imagine puternica Teen Wolf dar acum criticii au avut ocazia sa vizioneze filmul intoarcerea la rosu si isi impartasesc primele reactii pe retelele de socializare.

Rosalie Chiang ii da voce lui Mei, in fruntea unei distributii care o include pe Sandra Oh, in rolul mamei lui Mei, si pe Ava Morse, Maitreyi Ramakrishnan si Hyein Park, in rolul prietenelor lui Mei. Prevazut pentru o lansare pe 11 martie, acest film nu va fi difuzat in cinematografe, ci direct pe Disney+. in timp ce ambele Soul si Luca au fost lansate in acelasi mod, anuntul a provocat totusi o oarecare dezamagire pentru angajatii Pixar. Sa aruncam o privire asupra primelor reactii de la Turning Red. В 

Sean O’Connell, de la CinemaBlend, recunoaste ca nu este publicul tinta pentru Turning Red, dar spune ca filmul l-a epuizat, ceea ce este o reactie corecta ori de cate ori pubertatea si trupele de baieti sunt subiectul de conversatie.

Eu nu sunt publicul tinta pentru TURNING RED. Adica, deloc. Asa ca s-ar putea sa functioneze foarte bine pentru tine. Este un fel de „coming of age”, dar si despre trezirea sexuala, pubertate, blesteme de familie de tip TEEN WOLF, boy bands… este peste tot. Mai mult obositor decat distractiv. pic.twitter.com/2HgenKpZHCFebruarie 21, 2022

Vezi mai multe

Tessa Smith de Mama’s Geeky relationeaza atat cu Mei, cat si cu mama ei in Turning Red. Ea spune ca filmul este induiosator si, fara surprize, se pare ca acesta va fi un film care va starni lacrimi.

Vezi mai mult

Jazz Tangcay de la Variety spune ca acest film o va face pe Rosalie Chiang o vedeta si a remarcat, de asemenea, coloana sonora antrenanta. Multe dintre primele reactii mentioneaza trupa fictiva de baieti 4*Town, si exista un motiv intemeiat pentru care aceste melodii iti raman in cap – au fost scrise de Billie Eilish si fratele ei Finneas.

Vezi mai multe

Multi dintre cei care au reusit sa ecranizeze Turning Red inainte de lansarea sa pe Disney+ comenteaza stilul de animatie care imbina culturile din Est si Vest. Pixar a creat de fapt o noua tehnologie pentru acest film, pentru a contribui la aducerea diversitatii in fiecare scena. Criticul Michael Lee numeste filmul „uimitor din punct de vedere vizual” si il lauda pentru ca nu se fereste de dezordinea adolescentei.

Vezi mai multe

Laura Sirikul este in legatura cu Turning Red la un nivel mai puternic decat se astepta. Ea se raporteaza la Mei ca femeie asiatica si, ca multi altii, iubeste trupele de baieti.

Vedeti mai mult

Simon Thompson ii acorda celei mai recente oferte Pixar un sarut de bucatar pentru inima si sensibilitatea sa. El spune ca exista lectii care pot fi gasite pentru toata lumea in calatoria lui Mei.

Vezi mai mult

Cei mai multi dintre cei care au putut viziona filmul par sa creada ca aceasta este o noua victorie pentru Disney si Pixar. Alaturi de povestea sa relatabila si de coloana sonora captivanta, Turning Red prezinta, de asemenea, o animatie frumoasa si aduce emotie, potrivit acestor reactii.

Turning Red va fi disponibil pentru streaming exclusiv pe Disney+ pe 11 martie. intre timp, consultati aceste alte filme pe Disney+, precum si programul nostru de lansare a filmelor din 2022 pentru a vedea ce urmeaza sa apara in curand.

Similar Posts