Tubi isi extinde catalogul de animatie cu un parteneriat cu GKIDS

Tubi isi extinde catalogul de animatie cu un parteneriat cu GKIDS

Imagine GKIDS

Tubi a anuntat astazi ca serviciul de streaming detinut de Fox a incheiat un parteneriat de continut cu distribuitorul de filme de animatie GKIDS pentru a adauga filme nominalizate la premiile Academiei Ernest & Celestine, O pisica la Paris, si altele la biblioteca sa de streaming in acest an.

Acordul extinde catalogul de animatie al Tubi, care include deja filme anime de la distribuitorul de arta Eleven Arts, precum Satoshi Kon’s Millennium Actresssi filmul lui Naoko Yamada Liz si pasarea albastra. in timp ce GKIDS este un mare distribuitor de anime in SUA, organizand anual Studio Ghibli Fest impreuna cu Fathom si distribuind noi lansari precum Belle, lista titlurilor viitoare la Tubi se concentreaza in jurul animatorilor europeni.

Ernest & Celestine, o dramedie animata din 2012, coprodusa de trioul international format din Stephane Aubier, Vincent Patar si Benjamin Renner, se bazeaza pe seria de carti pentru copii belgiene cu acelasi nume. Printre numeroasele sale aprecieri se numara o nominalizare pentru Cel mai bun film de animatie la Premiile Oscar, pe care a pierdut-o in fata filmului Disney Frozen. Drama politista a lui Jean-Loup Felicioli si Alain Gagnol O pisica la Paris a fost, de asemenea, nominalizata pentru Cel mai bun film de animatie in 2011, dar a pierdut in fata lui Rango.В 

Titlurile vor fi adaugate la Tubi in cursul acestei luni, alaturi de filmul spaniol nominalizat la Goya in 2007, Nocturna. Mai multe filme vor fi adaugate la serviciul de streaming in cursul acestui an, inclusiv filmul franco-italian Secretul lui Eleanor, si filmul francez The Painting. Seria franco-belgiana stop motion Un oras numit Panica se va alatura, de asemenea, impreuna cu scurtmetrajele derivate A Town Called Panic: Back to School Panic (Orasul numit panica: Panica la scoala), si Un oras numit Panica: Panica de Craciun.

GKIDS are un parteneriat separat cu HBO Max pentru a difuza in streaming filmografia Studio Ghibli, impreuna cu alte cateva dintre filmele sale anime.

Tubi s-a lansat in 2014 ca platforma de streaming independenta pana cand a fost cumparata de Fox Corporation in 2020. Serviciul este gratuit cu reclame.

Similar Posts