Trailerul You Are Not My Mother dezvaluie un film de groaza irlandez infricosator

Trailerul You Are Not My Mother dezvaluie un film de groaza irlandez infricosator

Filmul de groaza sinistru a avut premiera la Festivalul International de Film de la Toronto 2021.

Trailerul oficial al filmului de groaza infiorator al Magnet Releasing, You Are Not My Mother, a fost lansat. Filmul de groaza irlandez va fi lansat in cinematografe si On Demand pe 25 martie si spune povestea unei adolescente pe nume Char a carei mama disparuta se intoarce acasa, dar nu chiar ca ea insasi. Nu esti mama mea serveste drept debut in lungmetraj pentru scenarista si regizoarea Kate Dolan, care a regizat mai multe scurtmetraje memorabile, inclusiv filmul din 2017 Catcalls. Viitoarea drama horror o are in distributie pe Hazel Doupe (Float Like a Butterfly), Carolyn Bracken (Dublin Murders), Ingrid Craigie (Citadela), si Paul Reid (The Ritual).

Trailerul tulburator incepe cu Char trezindu-se dintr-un cosmar plin de imagini ritualice. Telespectatorul afla curand ca mama lui Char a disparut fara urma dupa ce a dus-o la scoala intr-o dimineata. Apoi, intr-o noapte, mama lui Char se intoarce, dar, dupa propriile ei cuvinte, ceva nu pare sa fie in regula. Mama lui Char refuza sa spuna cuiva unde a fost, iar comportamentul ei devine din ce in ce mai alarmant, cum ar fi sa se strecoare in camera lui Char in timp ce aceasta doarme si sa o intrebe infiorator daca este treaza. Pe masura ce trailerul avanseaza, o femeie ii spune lui Char, prin intermediul unei voci din off, ca mama ei nu este cu adevarat mama ei, in timp ce pe ecran apar imagini cu mama lui Char care isi pierde pielea la dus si executa un dans bizar.

Tu nu esti mama mea a avut premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Toronto din 2021, in cadrul fluxului Midnight Madness. in cele din urma, filmul a fost desemnat primul finalist al People’s Choice Award pentru sectiunea Midnight Madness. De asemenea, filmul a fost difuzat in cadrul Festivalului de Film de la GГ¶teborg din Suedia. Tu nu esti mama mea a primit deja numeroase aprecieri din partea criticilor, obtinand un scor proaspat de 86% pe Rotten Tomatoes. Matt Goldberg, de la Collider, a acordat filmului o recenzie pozitiva de la TIFF 2021.

Din fericire, in cazul in care lansarea limitata in cinematografe nu va ajunge la anumite categorii de public, acestea vor putea comanda filmul on-demand. Consultati trailerul oficial, posterul si sinopsisul pentru You Are Not My Mother mai jos:

„Este saptamana dinaintea Halloween-ului. Mama lui Char, Angela, tintuita la pat, a disparut in mod misterios. Tot ce a ramas este masina ei abandonata, parcata in mijlocul unui camp. Cand Angela se intoarce acasa la proprietatea lor din North Dublin in seara urmatoare, fara nicio explicatie, devine clar pentru Char si bunica ei, Rita, ca ceva nu este in regula. Poate ca arata si suna la fel, dar comportamentul Angelei a devenit din ce in ce mai neregulat si mai inspaimantator, ca si cum ar fi fost inlocuita de o forta malefica. Pe masura ce se apropie Halloween-ul, o noapte incarcata de mituri si legende irlandeze stravechi, Char trebuie sa dezgroape secretele intunecate ale familiei sale pentru a descoperi adevarul din spatele disparitiei mamei sale si pentru a o salva, chiar daca asta inseamna ca ar putea sa o piarda pentru totdeauna.”

Recenzie la ‘You Are Not My Mother’: Oroarea unui parinte bolnav psihic prinde viata in debutul lui Kate Dolan | TIFF 2021

Dolan face un debut promitator si nelinistitor in lungmetraj cu o metafora puternica despre un parinte dincolo de intelegere.

Similar Posts