Trailerul Windfall promite un thriller hitchcockian care va debuta pe Netflix

Trailerul Windfall promite un thriller hitchcockian care va debuta pe Netflix

x

Noul trailer al filmului Windfall, care va ajunge pe Netflix in martie, promite un thriller despre averi care se incurca cu cei care nu au nimic.

Cu o distributie plina de vedete, printre care se numara Lily Collins, Jesse Plemons si Jason Segel, platforma de streaming prezinta deja filmul pe Twitter drept un „thriller hitchcockian” de la mintea din spatele lui The One I Love si Sevenregizorul Charlie McDowell.

Lily Collins, Jesse Plemons si Jason Segel joaca intr-un thriller hitchcockian de la scenaristul/regizorul filmului The One I Love si de la scenaristul filmului Seven.

Windfall are premiera pe 18 martie pic.twitter.com/FxxGxZbTsw

Intriga filmului cu aspect claustrofobic urmareste un barbat care intra prin efractie in casa de vacanta goala a unui miliardar din domeniul tehnologiei, pentru a da peste magnatul arogant si sotia sa, care se hotarasc sa vina pentru o escapada de ultim moment.

Pe o piata cinematografica suprasaturata de tente de francize, rebooturi, continuari, rebooturi si povesti aparent nesfarsite cu supereroi, fanaticii filmului de pe Twitter s-au entuziasmat rapid in fata unui efort original, a carui poveste a fost scrisa in colaborare de Segel, McDowell si scenaristul Justin Lader.

Un utilizator Twitter a declarat ca povestea la scara mai mica promitea publicului o „cutie fierbinte de drama”, ceea ce i s-a parut intrigant.

Bine, cu o distributie mica si o singura locatie, este ca o cutie fierbinte de drama de explorat cu personajele. Mai concentrat si mai centralizat. imi place asta. https://t.co/vLSGXlfm5X

Un fan al lui Segel, starul din How I Met Your Mother si I Love You, Man, entuziasmata de revenirea actorului intr-un rol neobisnuit in comparatie cu munca sa anterioara, axata de obicei pe comedie.

Un alt utilizator Twitter a fost numai emoticoane de inima la gandul ca Emily la Paris starul Lily Collins sa fie implicat.

Un cinefil chiar a comparat trailerul cu o versiune inversata a rolului, si poate putin mai putin sumbra, a thrillerului / comediei negre cu invazie in locuinte Funny Games, dar in cel mai bun mod posibil.

Aceasta este ca o versiune mai placuta si usor inversata a rolurilor din Funny Games lol. Arata interesant!

Un alt fan al filmului a recunoscut ca, desi filmul arata bine, a fost putin surprins de atasarea numelui legendarului regizor de thrillere Alfred Hitchcock ca tactica de marketing.

Arata bine, dar va rugam sa nu folositi numele lui Hitchcock.

Avand in vedere ca Plemons se afla acum pe lista nominalizarilor la Oscar pentru The Power of the Dog, filmul se anunta a fi o piesa de ansamblu cu actori de exceptie. Suntem nerabdatori sa vedem cum vor mesteca toate cele trei vedete peisajul atunci cand Windfall va ajunge pe Netflix pe 18 martie.

Similar Posts