Trailerul Windfall dezvaluie thrillerul Netflix cu Jesse Plemons si Lily Collins

Trailerul Windfall dezvaluie thrillerul Netflix cu Jesse Plemons si Lily Collins

A fi prins in capcana in interior nu este un concept strain in zilele noastre, iar aceasta este premisa pentru viitorul thriller psihologic al Netflix Windfall – dar cu o usoara intorsatura. Streamerul a lansat astazi trailerul filmului, care ii are in rolurile principale pe Jason Segel, Lily Collins si Jesse Plemons intr-o drama izolata despre un jaf care a mers prost.

Windfall urmareste un barbat (Segel) care intra prin efractie in casa de vacanta a unui cuplu bogat (Plemons si Collins), doar pentru ca acestia sa apara in timp ce el este inca acolo, ceea ce duce la o decizie de o fractiune de secunda de a lua cuplul ostatic pentru a incerca sa scoata mai multi bani de la ei. Pe masura ce trailerul se deruleaza, devine clar ca nu totul este asa cum pare: aroganta lui

personajului lui Plemons transpare, precum si tensiunile subiacente cu sotia sa, iar o istorie comuna intre personajele lui Plemons si Segel este prezentata ca fiind actiunea principala a povestii, trailerul ajungand in cele din urma la o escaladare violenta inainte de a taia.

Windfall este regizat de Charlie McDowell, care a lucrat anterior cu Segel si Plemons in filmul The Discovery, cu un scenariu de Justin Lader si Andrew Kevin Walker, bazat pe o poveste de McDowell si Segel, cel din urma asociind proiectul cu rolurile sale principale din HBO Max’s Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (Timpul castigator: Ascensiunea dinastiei Lakers) si in Apple TV+’s The Sky is Everywhere. Collins isi continua relatia de lunga durata cu Netflix, jucand si in serialul de succes Emily in Paris, iar Plemons ramane si el alaturi de streamer, dupa ce a obtinut recent o nominalizare la Oscar pentru rolul sau din filmul de succes al Netflix, The Power of the Dog, alaturi de partenera Kirsten Dunst.

Windfall este produs de Alex Orlovsky, Duncan Montgomery, McDowell, Segel, Collins, Plemons si Jack Selby, iar producatorii executivi sunt David Duque Estrada, Elika Portnoy, Rick Covert, Walker si Lader.

Windfall are premiera exclusiv pe Netflix pe 18 martie. Vedeti mai jos noul trailer:

Teaserul „Elvis” dezvaluie trailerul complet al regizorului Baz Luhrmann, care va aparea joi

Filmul ii are in rolurile lui Tom Hanks si Austin Butler in rolul eroului muzical de suflet.

Similar Posts