Trailerul The Contractor dezvaluie thriller-ul plin de actiune al mercenarului Chris Pine

Trailerul The Contractor dezvaluie thriller-ul plin de actiune al mercenarului Chris Pine

Primul trailer pentru noul thriller de actiune al Paramount The Contractor – cu Chris Pine si Ben Foster in rolurile principale – vrea neaparat sa iei nota de faptul ca vine „de la producatorul lui John Wick si Sicario„,” ambele filme originale care au dat nastere unor francize. Dar ceea ce este de fapt este o neasteptata Iadul sau ape mari reunire care pare sa aiba o intriga asemanatoare in proportie de 90% cu cea a filmului Triple Frontier.

Pine joaca rolul unui veteran al armatei pe nume James Harper, care a fost lasat la vatra involuntar si caruia i s-au refuzat anumite privilegii. Amarat de faptul ca a fost aruncat sub autobuz, decide sa faca ceea ce trebuie pentru familia sa si accepta o slujba ca antreprenor independent. Lucrurile se inrautatesc atunci cand Harper este inselat, ceea ce il obliga sa fuga si sa se afle in centrul unei conspiratii de proportii.

Regizat de Tarik Saleh, regizorul suedez din spatele filmului Incidentul de la Nile Hilton, si de cateva videoclipuri cu Lykke Li, The Contractor nu pare genul de film care sa inspire imediat incredere. Se simte ca ceva ce ar fi fost facut poate cu un deceniu in urma, posibil chiar in aceeasi perioada in care Pine flirta cu al doilea sau potential starter de franciza, Jack Ryan: Shadow Recruit. Filmele mai aratoase au fost relegate la streaming in ultimii doi ani, dar faptul ca Antreprenorul va fi lansat simultan in cinematografe si in format digital nu ii face nicio favoare.

Asta, si subplotul usor ingrijorator care implica un om de stiinta musulman descris ca fiind un „radical motivat” de catre cineva care sugereaza mercenarilor americani ca ar trebui sa „se imbarbateze” si sa-si faca treaba.

Pine si Foster, desigur, au jucat impreuna in excelentul neo-western Hell or High Water, care a obtinut patru nominalizari la Oscar la cea de-a 89-a editie a premiilor Oscar. Antreprenorul ii mai are in distributie pe Gillian Jacobs, Fares Fares, Eddie Marsan, JD Pardo, Florian Munteanu si Kiefer Sutherland, care, apropo, pare sa fi fost distribuit intr-o miscare constienta de sine de cineva care a urmarit Phone Booth.

Scris de J.P. Davis, filmul ajunge in cinematografe si on-demand pe 1 aprilie. Puteti viziona trailerul aici, citi sinopsisul oficial si puteti vedea posterul oficial mai jos:

Chris Pine joaca in acest thriller plin de actiune in rolul sergentului James Harper din Fortele Speciale, care este concediat involuntar din armata si caruia i se taie pensia. in datorii, fara optiuni si disperat sa isi intretina familia, Harper incheie un contract cu o forta militara clandestina privata. Cand prima misiune da gres, soldatul de elita se trezeste vanat si fugar, prins intr-o conspiratie periculoasa si luptand pentru a ramane in viata suficient de mult timp pentru a ajunge acasa si a descoperi adevaratele motive ale celor care l-au tradat. Cu Kiefer Sutherland, Ben Foster, Gillian Jacobs si Eddie Marsan in rolurile principale.

Chris Pine va juca in debutul sau regizoral, „Poolman”, alaturi de Danny DeVito si Annette Bening

Se indreapta cu indrazneala spre scaunul de regizor.

Similar Posts