Trailerul The Bad Guys dezvaluie o multime de personaje animale si imagini superbe

Trailerul The Bad Guys dezvaluie o multime de personaje animale si imagini superbe

Un nou trailer plin de actiune pentru viitorul film de animatie DreamWorks Animation The Bad Guys a fost lansat si niciodata nu a aratat atat de bine sa fii rau. Noul film, bazat pe seria de carti best-seller cu acelasi nume, ajunge in exclusivitate in cinematografe pe 22 aprilie.

in noul trailer, publicul face cunostinta cu echipajul in stilul clasic al filmelor de jafuri, cu o naratiune a abilitatilor lor. in primul rand, il intalnim pe expertul spargator de seifuri, domnul Snake (dublat de comediantul Marc Maron). Apoi, hackerul echipei, doamna Tarantula (dublata de Crazy Rich Asian‘s Awkwafina). in continuare, il cunoastem pe muschiul grupului, dl Piranha (dublat de in inaltimi‘ Anthony Ramos). Urmat de maestrul deghizarii, domnul Shark (cu voce de The Officelui Craig Robinson). in cele din urma, facem cunostinta cu liderul echipei, hotul de buzunare cu gura mare, dl Wolf (voce de Jojo Rabbit). impreuna, ei sunt Baietii rai, cea mai infama banda de infractori din lume.

Trailerul arata apoi ca, atunci cand o treaba a bandei merge prost, iar ei sunt pusi in fata riscului de a merge la inchisoare, li se ofera o oportunitate de a-si schimba calea si de a deveni baieti buni. Baietii Rai fac apoi un plan pentru a pacali lumea sa creada ca sunt buni, in timp ce isi continua in secret actiunile de baieti rai. Vor ramane ei la obiceiurile lor de raufacatori sau vor invata pe parcurs cum sa devina cu adevarat Baietii buni?

Materialul sursa original pentru Baietii rai este o serie de romane grafice ale autorului australian Aaron Blabey. Primul „episod” al seriei a fost lansat in 2015 si a lansat cel de-al paisprezecelea „episod” in octombrie 2021, iar cel de-al cincisprezecelea va fi lansat in luna iulie a acestui an.

Baietii rai va beneficia, de asemenea, de talentele vocale ale lui Richard Ayoade (The IT Crowd), Zazie Beetz (Deadpool 2), Lilly Singh (Bad Moms), si Alex Borstein (The Marvelous Mrs. Maisel). Filmul a fost regizat de Pierre Perifel, aflat la debutul sau in lungmetraj, desi acesta a lucrat anterior in departamentul de animatie pentru alte filme DreamWorks Animation, precum Kung Fu Panda trilogia si Rise of the Guardians. Filmul se bazeaza pe seria de carti scrisa de Blabey, scenariul fiind scris de Etan Cohen (Tropic Thunder, King of the Hill) si Hilary Winston (The Lego Ninjago Movie). The Bad Guys este produs de Damon Ross si Rebecca Huntley, cu Blabey, Cohen si Patrick Hughes in calitate de producatori executivi.

Urmariti trailerul nou-nout al filmului The Bad Guys mai jos si prindeti-l cand va ajunge in cinematografe pe 22 aprilie.

Sam Rockwell, Awkwafina, Anthony Ramos si altii se alatura distributiei pentru DreamWorks’ ‘The Bad Guys’

Viitorul film de animatie este plin de o distributie plina de vedete.

Similar Posts