Trailerul The Andy Warhol Diaries prezinta amploarea serialului documentar Netflixs

Trailerul The Andy Warhol Diaries prezinta amploarea serialului documentar Netflixs

Artistul Andy Warhol va fi subiectul unui nou serial documentar. Pentru a-i entuziasma pe telespectatori, Netflix a lansat un nou trailer pentru viitoarea serie de sase episoade The Andy Warhol Diaries.

Serialul va spune povestea vietii si carierei lui Warhol, cu ajutorul jurnalelor sale publicate postum. Serialul va folosi, de asemenea, vocea lui Warhol prin utilizarea unor tehnici de ultima generatie de inteligenta artificiala. Trailerul incepe prin a vorbi despre diferitele medii in care a lucrat Warhol, inclusiv: arta, muzica, film si moda. Apoi, trailerul vorbeste despre modul in care jurnalele lui Warhol arata gandurile sale intr-un mod in care niciuna dintre celelalte lucrari ale sale nu o poate face. in continuare, este prezentata o scena in care Warhol vorbeste despre faptul ca a vazut un robot facut dupa el. Trailerul se concentreaza apoi pe faptul ca Warhol ascunde parti din viata sa. Se vorbeste apoi despre faptul ca exista multe povesti mici despre Warhol care inca nu au fost spuse. Trailerul vorbeste, de asemenea, despre modul in care opera lui Warhol poate fi vazuta ca fiind influentata de criza SIDA. Relatia lui Warhol cu artistul Jean-Michael Basquiat va fi, de asemenea, un subiect explorat in serial. Trailerul se incheie vorbind despre dorinta lui Warhol de a fi altcineva. Serialul va cuprinde, de asemenea, interviuri cu oameni care l-au cunoscut si au lucrat cu Warhol, inclusiv John Waters si Rob Lowe.

Serialul va fi regizat de Andrew Rossi. Printre lucrarile anterioare ale lui Rossi se numara 2020’s After Truth: Disinformation and the Cost of Fake News (Dupa adevar: Dezinformarea si costul stirilor false), 2016’s The First Monday in May, si din 2011 Page One: Inside the New York Times. Rossi a scris, de asemenea, serialul si va fi producator executiv. Ryan Murphy va fi, de asemenea, producator executiv al serialului. Printre lucrarile anterioare ale lui Murphy se numara FX’s American Horror Story, Netflix’s Ratchedsi Fox’s 9-1-1. Josh Braun, Stanley Buchthal, Alexis Martin Woodall si Scott Robertston vor fi producatori executivi. Stacey Reiss si Dan Braun vor fi producatori executivi pentru serial. Jurnalele lui Andy Warhol va fi produs de Abstract Submarine.

Printre lucrarile lui Warhol se numara picturile Cutiile de supa Campbell’s Soup si Marilyn Diptych (care o avea in centru pe actrita si modelul Marilyn Monroe). Printre lucrarile sale de regie de film se numara filmul din 1965 Empire (co-regizat de John Palmer), in 1966 Chelsea Girls (co-regizat de Paul Morrissey) si filmul din 1969 Blue Movie. Warhol a murit la 22 februarie 1987, la varsta de 58. Jurnalele sale au fost publicate in 1989 sub numele de The Andy Warhol Diaries. Printre documentarele anterioare despre viata si cariera lui Warhol se numara si documentarul din 2006 Andy Warhol: Un film documentar (regizat de Ric Burns) si in 2008 Andy Warhol’s People Factory (regia: Catherine Shorr).

Jurnalele lui Andy Warhol va debuta pe Netflix pe 9 martie 2022. intre timp, fanii pot viziona noul trailer mai jos:

‘Impeachment: American Crime Story’: Ghidul distributiei si al personajelor pentru versiunea lui Ryan Murphy despre Bill Clinton

Serialul antologic va avea premiera in luna septembrie a acestui an.

Similar Posts