Trailerul Street Fighter 6 prezinta o lista mai mare ca niciodata

Trailerul Street Fighter 6 prezinta o lista mai mare ca niciodata

Capcom a dezvaluit recent un nou trailer pentru urmatoarea aditie la una dintre cele mai mari francize ale sale de pana acum: Street Fighter 6. Noul joc, aflat in curs de dezvoltare, a fost prezentat intr-un trailer scapat dupa o numaratoare misterioasa si, desi nu arata prea multe, imaginile prezinta o lupta intre Ryu si noul luptator Luke, inclusiv designul si grafica actualizata a acestora.

Street Fighter 6 este primul joc nou din seria Street Fighter sicne 2016, predecesorul sau primind o serie de actualizari si relansari de la lansarea sa initiala, inclusiv etape bonus, un mod arcade si un mod de lupta in echipa. Caracterele au primit, de asemenea, declansatoare si abilitati v suplimentare, iar franciza a adaugat noi personaje in joc de la lansare, inclusiv favoritii fanilor Blanka, Sagat si E. Honda. Luke, care a fost adaugat recent la Street Fighter V, face ca jocul sa fie cel mai mare din serie, cu un totla de patruzeci si sase de luptatori.

Nu sunt disponibile prea multe informatii despre Street Fighter 6 in acest moment. Teaserul lansat de Capcom nu prezinta nicio secventa de joc propriu-zisa, folosind doar o grafica animata imbunatatita pentru a prezenta un nou set de luptatori si, posibil, noi mecanisme de joc. Nu se stie ce personaje vor fi incluse in joc, in afara de Ryu si Luke, asa cum apar in trailer, dar fanii francizei se pot astepta la un amestec de fete cunoscute si personaje noi, asa cum este normal pentru serie. Site-ul oficial al francizei promite ca vor sosi mai multe vesti in aceasta vara, fiind posibil sa se anunte o dezvaluire in timpul conferintei E3 din acest an.

Street Fighter este o franciza de jocuri extrem de populara, care nu numai ca a inspirat o mare parte din mecanica jocurilor de lupte contemporane, dar a inspirat si un film cu acelasi nume, cu Jean-Claude Van Damme si regretatul Raul Julia, desi acesta din urma nu a fost foarte bine primit la box-office.

in prezent, nu exista o data de lansare stabilita pentru joc si nici o lista de console confirmate pe care va fi disponibila noua transa. Vedeti noul teaser mai jos:

‘High Flying Bird’ catre ‘KIMI’: Steven Soderbergh in era streamingului, clasificat

in ultimii trei ani, regizorul premiat cu Oscar a lansat cinci filme direct la streaming, ceea ce i-a permis sa ia niste lovituri mari pentru o lucrare grozava.

Similar Posts