Trailerul sezonului 3 al Demon Slayer confirma arcul Swordsmith Village

Trailerul sezonului 3 al Demon Slayer confirma arcul Swordsmith Village

Demon Slayer Sezonul 2 a difuzat din pacate ultimul episod, punand capat celui mai stralucitor arc al povestii. Avand in vedere popularitatea imensa pe care serialul a dobandit-o de-a lungul anilor, mai ales de la difuzarea Demon Slayer: Mugen Train in 2020, nu este o surpriza faptul ca un sezon 3 va incepe in cele din urma productia. Dar fanii vor fi bucurosi sa afle ca Studio Ufotable a confirmat recent ca urmatorul arc al Districtului de divertisment, The Swordsmith Village arc, este deja in lucru.

Daca ati citit manga originala de Koyoharu Gotouge, stiti deja ce se intampla in continuare si de ce protagonistul nostru principal Tanjiro Kamado se indreapta spre satul Swordsmith. Cu toate acestea, daca nu stiti ce se intampla in continuare in saga epica a ucigasilor nostri de demoni preferati, teaserul care a fost dezvaluit va ofera cel putin o idee despre cine va avea lumina reflectoarelor indreptata spre ei in sezonul 3.

Teaserul il dezvaluie pe cel mai tanar dintre toti Hashira, Mist Hashira Muichiro Tokito. Ne-am astepta ca tiparul pentru urmatoarele arce sa fie ca un singur Hashira sa fie in centrul atentiei inainte de a o ceda urmatorului. in arcul Mugen Train, in centrul atentiei a fost Flame Hashira Kyojuro Rengoku, in timp ce in arcul Entertainment District a fost fost fostul shinobi si Sound Hashira Tengen Uzui. Cu toate acestea, se pare ca pentru Swordsmith Arc vom avea parte de o afacere doi in unu! Se pare ca nu numai pe copilul minune Hashira o vom cunoaste, ci si pe Hashira iubirea Hashira Mitsuri Kanroji.

Nu se stia daca arcul Swordsmith Village va primi tratamentul Mugen Train – avand in vedere ca a fost filmul cu cele mai mari incasari din 2020 – sau daca va fi la fel ca si arcul Entertainment District. Aparent, s-a confirmat ca va fi acesta din urma.

Ultima data cand am ramas cu echipa noastra principala, Tanjiro, Inosuke si Zenitsu, cei trei, impreuna cu Tengen, au reusit sa decapiteze si sa invinga duo-ul de frati Upper Six, Gyutaro si Daki, facand prima victorie asupra unui Upper Moon, un rezultat foarte binevenit dupa infrangerea lui Rengoku impotriva lui Akaza din Upper Three. Aceasta aduce intrebarea pe care dintre cei cinci lachei favoriti ai lui Muzan Kibutsuji care au mai ramas, pe care ii vom vedea in continuare si daca se vor confrunta in continuare cu cei doi Hashira Mitsuri si Muichiro.

Cu o productie abia anuntata, nu exista o data de lansare preconizata pentru Demon Slayer Sezonul 3.

Sezonul 2 din „Jujutsu Kaisen” primeste o lansare confirmata pentru 2023

Un film anul acesta si un nou sezon anul viitor!

Similar Posts